Rizespor'da transfer atağı

Yeşil-mavililer dış transferde ilk olarak uzun süre izlediği Libya’nın Bengazi takımının yıldızı Lelo Mbele ile el sıkışıp prensip anlaşmasına varan Rizespor, listesindeki diğer isimlerle görüşmelerine devam ediyor. İkinci yarıya güçlü bir kadroyla girmek

Rizespor'da transfer atağı

Yeşil-mavililer dış transferde ilk olarak uzun süre izlediği Libya’nın Bengazi takımının yıldızı Lelo Mbele ile el sıkışıp prensip anlaşmasına varan Rizespor, listesindeki diğer isimlerle görüşmelerine devam ediyor.

İkinci yarıya güçlü bir kadroyla girmek isteyen yeşil-mavililer takımında forma şansı bulamayan ve bir çok kulübün listesinde olan Galatasaray’lı Mehmet Batdal’dan gelecek haberi bekliyor. İstanbul’da yapılan gecede Ümit Kayıhan’ın alınması için Başbakan Recep Tayip Erdoğan’dan ricada bulunmasından sonra Galatasaray yönetiminin golcü futbolcuyu koşulsuz olarak Rizespor’a vermeye hazır olduğunu bildirdi.

Süper Lig Arzusu Var

Bunun üzerine harekete geçen yeşil-mavililer de Ümit Kayıhan İzmir’de Mehmet Batdal ile görüştü. Bu görüşmede golcü futbolcunun Rizespor’a severek ve isteyerek gelmeye sıcak baktığı ancak daha sonra süper lig takımlarından olan eski kulübü Buca ve Eskişehirspor’un devreye girmesi işleri karıştırdı. Galatasaray Mehmet’i Rizespor koşulsuz vereceğini bildirirken diğer kulüpler’ den 800 bin TL bonservis ücreti istediği öğrenildi. Mehmet için beklemeye başlayan Rizespor’a Galatasaray’dan almak istediği bir başka oyuncu Musa Çağıran içinde temaslarına devam ediyor. Yeşil-mavililerin almak istediği bir başka oyuncu olan Emre Aygün’un menajeri Mustafa Üçüncü transfer komitesiyle görüştü. Rizespor Emre’ye sezon sonuna kadar 200 bin TL’lik teklifte bulundu.

Emre İçin Görüşülüyor

Bunun üzerine süper lig’den bazı kulüplerinde ilgilendiği Emre’nin kendisine yapılan teklifi az bulup düşünmek için süre istediği öğrenildi. Teknik Direktör Ümit Kayıhan’ın raporu doğrultusunda transfer çalışmalarına devam eden Rizespor, Denizlispor ile ilk yarıda yollarını ayıran Musa Sinan’ın transferini beklemeye aldı. Bu oyuncunun alınıp alınmaması listede olan diğer futbolcuların durumuna göre netleşeceği bildirildi. Ara transfer döneminde alınmak istenen bir başka oyuncu ise Kemal Aslan’dı. Rizespor’un renklerine katmak istediği oyuncular arasında olan ve anlaşma noktasına geldiği Gaziantepspor’lu Kemal Aslan ise son anda karar değiştirerek kulübüyle olan sözleşmesini uzattı. Rizespor, Trabzon’dan Sezer Badur ve Manisa’dan Semavi için görüşmelerini sürdürüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler