Rizespor'da tek yol "İzmir'de 3 puan"

Çaykur Rizespor Kulübü Basın Sözcüsü Aykut Ferah, yarın deplasmanda Karşıyaka ile yapacakları maçta üç puan dışında alacakları sonucun işlerini zorlaştıracağını söyledi.Ferah, yaptığı açıklamada, ligde ilk iki takım içerisinde yer alarak, Süper Lig'e yüks

Rizespor'da tek yol "İzmir'de 3 puan"

Çaykur Rizespor Kulübü Basın Sözcüsü Aykut Ferah, yarın deplasmanda Karşıyaka ile yapacakları maçta üç puan dışında alacakları sonucun işlerini zorlaştıracağını söyledi.

Ferah, yaptığı açıklamada, ligde ilk iki takım içerisinde yer alarak, Süper Lig'e yükselme mücadelesi verdiklerini, haftalar ilerledikçe çekişmenin arttığını, üst sırlarda kalmanın çok daha zorlaştığını belirtti. 

Karşıyaka'nın play-off yarışı verdiğini hatırlatan Ferah, ''Biz de ilk iki takım içerisinde kalmak için mücadele veriyoruz. Rakiplerimize göre puan olarak avantajlı durumdayız. Bunu korumak elimizde. Hedefimiz için tek çıkış yolumuz galibiyet. Karşıyaka maçında üç puan dışında alacağımız sonuç işimizi zorlaştırır'' dedi. 

Son haftalarda futbol olarak iyi işler yaptıklarını ifade eden Ferah, ''Futbolcu arkadaşlarımız son altı haftada çok ciddi bir direnç ortaya koydu. Altı haftada beş galibiyet bir yenilgi aldık, kalemizde ise sadece bir gol gördük. Bu da takım olarak nasıl aşama kaydettiğimizi gösteriyor ancak futbolda geçmiş diye bir şey yok. Gelecek maçlarda alacağımız sonuçlar ligdeki konumumuzu belirleyecek. Futbolcularımızın rehavete kapılamadan işlerini yapacaklarına olan güvenimiz tam'' diye konuştu. 

Sakat ve cezalı oyuncuları olmadığını dile getiren Ferah, şöyle devam etti:

''İyi bir ekibiz ve çok iyi birlikteliğimiz var. Bütün futbolcularımız hazır. Hocamız kime görev verirse versin hepsi sahada ellerinden gelenin en iyisini yapıyor. Karşıyaka maçında da kimin oynayacağının çok önemi yok. Herkes özveri ile görevini yapıyor. Camiada yakaladığımız dayanışma hedefimize ulaşma yolunda işlerimizi kolaylaştırıyor.''

Bu arada, yeşil-mavili ekip, Karşıyaka maçı için özel uçakla İzmir'e gitti. Çaykur Rizespor, Karşıyaka maçının hazırlıklarını bu akşam İzmir'de yapağı antrenmanla tamamlayacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler