Rizespor'da Süper Lig heyecanı

Çaykur Rizespor, 5 yıl aradan sonra  çıktığı Süper Lig'de Gençlerbirliği ile oynanacak ilk maça heyecanını yaşamaya başladı. Teknik direktörü Rıza Çalımbay, 5 yıl aradan sonra Süper Lig'de ilk maçlarına çıkacak olan takımının galibiyeti hedeflediğini beli

Rizespor'da Süper Lig heyecanı
Çaykur Rizespor, 5 yıl aradan sonra  çıktığı Süper Lig'de Gençlerbirliği ile oynanacak ilk maça heyecanını yaşamaya başladı.
 
Teknik direktörü Rıza Çalımbay, 5 yıl aradan sonra Süper Lig'de ilk maçlarına çıkacak olan takımının galibiyeti hedeflediğini belirterek şunları söyledi:
 
"Sahamızda Gençlerbirliği maçı ile lige başlayacağız. Dezavantajlarımız ne olursa olsun lige iyi başlamamız gerekiyor. Taraftarımızın desteği ile oynayacağımız ilk maçı kazanmak için elimizden geleni yapacağız. Hayati öneme sahip bir maç oynayacağız. Taraftarımızın bu maçta bizi desteklemelerini bekliyoruz. Onların desteği ile Çaykur Rizespor’u iyi yerlere getirmeyi hedefliyoruz. Takımımda Gençlerbirliği maçı öncesi Huşut'un dışında sakat ve cezalı oyuncu bulunmuyor."
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor