Rizespor'da son dakika

Spor Toto Süper Lig'in 8. haftasında yarın deplasmanda Fenerbahçe ile karşılaşacak Çaykur Rizespor, İstanbul'a 4 eksikle gitti. Yeşil-mavili ekip, maçının son hazırlığını Mehmet Cengiz Tesislerinde teknik direktör Mehmet Özdilek yönetiminde gerçekleştirdi

Rizespor'da son dakika
Spor Toto Süper Lig'in 8. haftasında yarın deplasmanda Fenerbahçe ile karşılaşacak Çaykur Rizespor, İstanbul'a 4 eksikle gitti.
 
Yeşil-mavili ekip, maçının son hazırlığını Mehmet Cengiz Tesislerinde teknik direktör Mehmet Özdilek yönetiminde gerçekleştirdi.
 
Antrenmana, sakatlıkları bulunan Sercan Kaya ve Kağan Söylemezgiller katılmadı.
 
Elinde kırık bulunan ve bileğindeki ödemi geçmeyen Giray Kaçar ise takımdan ayrı çalıştı.
 
Yaklaşık 45 dakika süren ve basına kapalı gerçekleştirilen antrenmanda futbolcular koşunun ardından top çalışması yaptı.
 
Karadeniz temsilcisinde, sakatlıkları bulunan Sercan Kaya, Kağan Söylemezgiller, elinde kırık bulunan Giray Kaçar ve Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor maçında kırmızı kart gören Ali Adnan, kafilede yer almadı.
 
Çaykur Rizespor'da sakatlıktan yeni kurtulan Filip Holosko, Ümit Korkmaz ve Liban Abdi kafileye dahil edildi. Bu futbolcular hakkında son karar, maç saatinde verilecek.
 
Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor karşısında kart cezası nedeniyle forma giyemeyen kaptan Kıvanç Karakaş da bir maçlık aradan sonra takımla birlikte İstanbul'a gitti.
 
Çaykur Rizespor'un Fenerbahçe deplasmanında, Serkan Kırıntılı, Orhan Ovacıklı, Oboabona, Viera, Eren Albayrak, Kıvanç Karakaş, Sylvestre, Murat Duruer, Engin Bekdemir, Filip Holosko ve Kweuke onbiriyle mücadele etmesi bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor