Rizespor'da Soma'yı unutmadı!

Çaykur Rizespor'un basın sözcüsü Aykut Ferah, Manisa'nın Soma ilçesindeki maden kazasında hayatını kaybedenlerin ailelerine 150 bin 762 lira yardımda bulunacaklarını bildirdi. Ferah, yaptığı açıklamada, dün Elazığspor ile yaptıkları maçın gelirini Soma'da

Rizespor'da Soma'yı unutmadı!
Çaykur Rizespor'un basın sözcüsü Aykut Ferah, Manisa'nın Soma ilçesindeki maden kazasında hayatını kaybedenlerin ailelerine 150 bin 762 lira yardımda bulunacaklarını bildirdi.
 
Ferah, yaptığı açıklamada, dün Elazığspor ile yaptıkları maçın gelirini Soma'da hayatını kaybedenlerin ailelerine bağışlamayı kararlaştırdıklarını ancak maçtan 762 lira gelir elde ettiklerini belirtti.
 
Bu rakamın çok daha fazla olmasını arzuladıklarını ifade eden Ferah, "Yönetim kurulumuz bu gelire bir miktar daha ilave etti ve kulüp olarak Soma'da hayatını kaybeden şehitlerimizin ailelerine 150 bin 762 lira yardım gönderme kararı aldık" dedi.
 
Ferah, yeni sezon planlarına da başladıklarını ifade ederek, "Başarılı olduğumuz hususların yanında yaptığımız hatalardan da ders çıkaracağız" diye konuştu.
 
Titizlikle öz eleştiri yapacaklarını söyleyen Ferah, şunları kaydetti:
 
"Tecrübelerimiz ışığında yeni sezon planlamalarımıza başladık. Prensiplerimize uygun çalışma gösterebilecek bir hoca ve teknik ekiple anlaşmamızı en yakın zamanda camiamız, taraftarlarımız ve kamuoyu ile paylaşacağız. Önümüzdeki sezon hedeflerimizi ortaya koyup bu hedefler doğrultusunda çalışmalarımıza devam ediyoruz."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor