Rizespor'da Karabük maçı hazırlıkları sürüyor

Çaykur Rizespor Kardemir Karabükspor maçı hazırlıklarına devam ediyor. Antrenman öncesi futbolculardan Cenk Ahmet, üç puana hasret kaldıklarını söyledi.Çaykur Rizespor Cumartesi günü deplasmanda oynayacağı Kardemir Karabükspor maçı hazırlıklarına Mehmet C

Rizespor'da Karabük maçı hazırlıkları sürüyor

Çaykur Rizespor Kardemir Karabükspor maçı hazırlıklarına devam ediyor. Antrenman öncesi futbolculardan Cenk Ahmet, üç puana hasret kaldıklarını söyledi.

Çaykur Rizespor Cumartesi günü deplasmanda oynayacağı Kardemir Karabükspor maçı hazırlıklarına Mehmet Cengiz Tesisleri’nde devam ediyor. Sakatlıkları süren Cernat, Sercan, Hakan ve Kağan’ın katılmadığı antrenman koşu ile başladı. Kwueka takımdan ayrı koşu yaparak antrenmana katıldı.

Antrenman öncesi basın mensuplarına açıklama yapan Cenk Ahmet “Maç içerisinde bana ne zaman süre verilirse onu en iyi şekilde değerlendirmeye çalışırım. Maçın başında veya sonunda süre verilmesinin benim açımdan bir önemi yok. Ne zaman şans gelirse o zaman oynamayı tercih ederim. Bayağı oldu üç puana hasretiz. Karabük maçında inşallah bunu gerçekleştirmek istiyoruz. Bu kötü gidişe son vermek istiyoruz” dedi.

"Ben kendi performansımı değil takımımı konuşurum" diyen savunma oyuncusu Viera ise “Sezona iyi başlangıç yaptık. İyi sonuçlar aldık ama son haftalarda bir düşüş yaşıyoruz. Artık uyanma vaktimiz geldi. Karabük maçında uyanacağımızı ve artık oradan galibiyet ile döneceğimize inanıyorum” diye konuştu.

20131106aw000386_03.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor