Rizespor'da imzalar atılacak!

Spor Toto Süper Lig'in yeni ekiplerinden Çaykur Rizespor Kulüp Basın Sözcüsü Aykut Ferah, transfer çalışmalarında geç kalmadıklarını, kadroya katacak oyuncuların belli olduğunu ve görüşmelerin sürdüğünü söyledi.Ferah yaptığı açıklamada, ilk olarak iç tran

Rizespor'da imzalar atılacak!

Spor Toto Süper Lig'in yeni ekiplerinden Çaykur Rizespor Kulüp Basın Sözcüsü Aykut Ferah, transfer çalışmalarında geç kalmadıklarını, kadroya katacak oyuncuların belli olduğunu ve görüşmelerin sürdüğünü söyledi.

Ferah yaptığı açıklamada, ilk olarak iç transferi tamamladıklarını belirterek, "Geçtiğimiz sezon bizimle olan 15 oyuncu ile yollarımızı ayırdık. Bizimle olacak oyuncularla gerekli görüşmeleri yaparak iç transferde kadromuzu şekillendirdik. İç transferi tamamlarken kadro iskeletimizi bozmamaya gayret gösterdik" dedi.

Dış transferin teknik direktör Rıza Çalımbay'ın isteği doğrultusunda yapıldığını ifade eden Ferah, "Transfer çalışmalarında çok dikkatli davranıyoruz. Kulübün menfaatlerini göz önünde bulundurarak hareket edyoruz. Transferde çabuk karar verip yanlışa düşmek istemiyoruz. Transfer çalışmalarında geç kalmış değiliz, kadromuza katacağımız oyuncular belli ve görüşmelerimiz devam ediyor. Önümüzdeki haftadan itibaren resmi sözleşmeleri imzalayacağız" diye konuştu.

Transferlerin gizlilik içerisinde yapıldığını anlatan Ferah, şunları kaydetti:

"Maalesef transferde futbolcuların isimleri konuşulmaya başlandığı zaman taliplileri artıyor veya farklı beklentiler ortaya çıkıyor. Kulüplerin kasasından daha fazla para çıkmak zorunda kalıyor. Mali disiplini bozmamaya özen göstererek, anlaşma sağlanmadan futbolcuların isimlerini konuşmak doğru değil. Beş yıl aradan sonra Süper Lig'de yer alacağız. Yanlış transferlerle kulübün geleceğini tehlikeye atamayız. Taraftarlarımız sabırlı olsun. Camianın beklentilerine cevap verecek önemli bir kadro kurmanın gayreti içerisindeyiz. Kamp dönüşüne kadar transferin büyük çoğunluğunu tamamlamış

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler