Rizespor'da hedef dörtte dört!

 Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Uğur Tütüneker, rehavete kapılmadan dört maçta dört puan hedeflediklerini söyledi.  Rehavete girmeden 4 puan daha almaları gerektiğini ifade eden Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Uğur Tütüneker, “Bizim hedefimiz kalan dör

Rizespor'da hedef dörtte dört!
 Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Uğur Tütüneker, rehavete kapılmadan dört maçta dört puan hedeflediklerini söyledi. 
 
Rehavete girmeden 4 puan daha almaları gerektiğini ifade eden Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Uğur Tütüneker, “Bizim hedefimiz kalan dört karşılaşmada bir buçuk maç dört puan almaktır. Belki üç puanda yetebilir ama biz en az dört puan alacağız. Bu Fenerbahçe maçı olur, Sivas olur fark etmez. Biz rahatlığa rehavete kapılmadan maçlarımıza çıkacağız. Fenerbahçe deplasmanında puan ya da puanlar almalıyız. Herkese nasıl çıkıp mücadele etmişsek bu maça da öyle çıkacağız. Fenerbahçe’nin puan ihtiyacı olması bizi ilgilendirmiyor. Biz kendimize bakıyoruz. Aynı havada konsantre olarak maça çıkacağız. Bizim puanlara ihtiyacımız var. O mentalite de ve düşünceyle maça çıkacağız bunu herkes bilsin. Rakibimiz bizi yenmek isteyecektir. Bu maçı mutlaka almak isteyecekler. Bizde ona göre önlemlerimizi alacağız. Nasıl Galatasaray ve Beşiktaş’tan puan almışsak Fenerbahçe’den de alabiliriz. Olmazsa da diğer maçlardan dört puan almalıyız” dedi.
 
Rakiplerin bu hafta kendilerine çalıştıklarını da söyleyen Tütüneker, “Bu bizi rahatlattı ama bu bizi rehavete sokmamalı. Sakatlarımızın dönmesiyle takım daha iyi performansa ulaştı. Lualua’nın performansı iyi, Ümit iyi durumda. Engin sakat değil ama fizik anlamda eksiği var. Bu maçta kadromuzda olacağını düşünüyorum. İyi olursa onu da alabiliriz. Lualua bile tam istediğimiz düzeyde değil. Sonradan oyuna alıyoruz. Tam sakatlığı da geçmiş değil. Bizde onu da oyunu da riske atmanda kendisini değerlendiriyoruz. Kweuke’in kasığında sıkıntısı var. Birkaç haftada bizimle olamayacak. Liban Abdi’de sonraki haftalarda aramızda olabilir. İyi olan futbolcu fizik anlamda eksik olabiliyor, oynayanlarla aynı düzeyde olamıyor. Her futbolcu bizimdir. Bunu oynadığımız maçlarda gördük. Olanlar olmayanların yerine harika mücadele ortaya koydu. Kim varsa onlarla devam edeceğiz. Son haftalarda oynayan oynamayan herkes takıma sahip çıktı. Çok güzel birlik ve beraberlik var” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor