Rizespor'da Galatasaray seferberliği

SPOR Toto Süper Lig'de düşme hattına yerleşen Çaykur Rizespor’da Galatasaray maçı öncesi adreta seferberlik ilan edildi. Oyuncularıyla toplantı yapan teknik direktör Uğur Tütüneker, çeşitli uyarılarda bulundu. Galatasaray maçı için oyuncularıyla bir araya

Rizespor'da Galatasaray seferberliği

SPOR Toto Süper Lig'de düşme hattına yerleşen Çaykur Rizespor’da Galatasaray maçı öncesi adreta seferberlik ilan edildi.

 Oyuncularıyla toplantı yapan teknik direktör Uğur Tütüneker, çeşitli uyarılarda bulundu.

 Galatasaray maçı için oyuncularıyla bir araya gelen Uğur Tütüneker, kalan maçlarının önemini anlatırken şunları söyledi:

 "Bursaspor maçında iyi mücadele ettiniz. Bunun karşılığında puanı hak etmiştik. Şimdi bu maçı unutmalıyız. Artık geriye değil ileriye bakmalıyız. Önümüzde çok maç var. Yenilginin üzüntüsünü çabuk unutalım ve önümüzdeki maça motive olalım. Ligin bundan sonraki bölümünde yapılacak hatanın tamiri yok. Daha fazla sıkıntı yaşamamak için içinde bulunduğumuz durumdan kurtulmalıyız. Galatasaray maçında var gücünüzle mücadele etmeye hazır olun. Kazanmaktan başka çaremiz yok."

 

GALATASARAY MAÇI BİLETLERİ SATIŞTA

 Çaykur Rizespor ile Galatasaray arasında Pazar günü oynanacak olan karşılaşmanın biletleri satışa çıkarıldı. Çaykur Rizespor yönetimi, bilet fiyatlarını Vip A ve B 150 TL, maraton ile kapalı deniz 50 TL, kale arkaları 25 TL, misafir takım taraftarları 25 TL olarak belirlendi.

 

 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor