Rizespor'da fikstür "Avantaj" görünüyor

Çaykur Rizespor Kulübü Basın Sözcüsü Aykut Ferah, Spor Toto Süper Lig fikstür çekimine ilişkin olarak, "Süper Lig'de ilk maçı seyircimiz önünde oynamak avantaj, ilk hafta her zaman önemlidir" dedi.Ferah,  yaptığı açıklamada, ligin ilk haftasında Gençlerbi

Rizespor'da fikstür "Avantaj" görünüyor

Çaykur Rizespor Kulübü Basın Sözcüsü Aykut Ferah, Spor Toto Süper Lig fikstür çekimine ilişkin olarak, "Süper Lig'de ilk maçı seyircimiz önünde oynamak avantaj, ilk hafta her zaman önemlidir" dedi.

Ferah,  yaptığı açıklamada, ligin ilk haftasında Gençlerbirliği ile sahalarında karşılaşacaklarını belirterek, "Önemli bir tesadüf, geçtiğimiz sezon da Süper Lig'e seyircimiz önünde Gençlerbirliği maçıyla başlamıştık. İlk maçta aldığımız galibiyetle lige iyi bir giriş yapmıştık. İlk maçlar moral açısından son derece değerlidir. Süper Lig'de ilk maçı seyircimiz önünde oynamak avantaj, ilk hafta her zaman önemlidir. Alınacak iyi sonuç, takımı, camiayı olumlu yönde etkileyecektir" diye konuştu.

Spor Toto Süper Lig'i kaldırabilecek, kaliteli bir kadroya sahip olduklarını vurgulayan Ferah, ''Yaptığımız takviyelerle kadro kalitesini ve derinliğini artırmaya çalışıyoruz. Murat Duruer ve Giray Kaçar gibi, mevkilerinde çok iyi olan iki önemli oyuncuyu kadromuza kattık. Bu yarışta daha güçlü olmak için transfer çalışmalarımız devam ediyor. Teknik direktör Mehmet Özdilek'in önderliğinde önemli işler yapacağımıza inanıyorum" ifadesini kullandı.

Aykut Ferah, Erzurum'da bulunan takımın, çalışmalarını 26 Temmuz'a burada sürdüreceğini sözlerine ekledi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor