Rizespor'da Bulak'ın yerine...

Son 3 sezonda 8 teknik direktör değiştiren Çaykur Rizespor, Giray Bulak’ın görevden ayrılmasının ardından teknik direktör Engin Korukır ile anlaştı. Dört yıldır Süper Lig’e çıkma mücadelesi veren Çaykur Rizespor son 3 yılda 8 farklı Teknik Direktör ile ça

Rizespor'da Bulak'ın yerine...

Son 3 sezonda 8 teknik direktör değiştiren Çaykur Rizespor, Giray Bulak’ın görevden ayrılmasının ardından teknik direktör Engin Korukır ile anlaştı. 

Dört yıldır Süper Lig’e çıkma mücadelesi veren Çaykur Rizespor son 3 yılda 8 farklı Teknik Direktör ile çalışırken son olarak Çaykur Rizespor’u play-off’a taşıyan Giray Bulak ile yollarını ayırmıştı.

Başarılı çalıştırıcı yönetimin istediği futbolcuları transfer etmek istememesi üzerine Çaykur Rizespor’dan ayrılmıştı. Çaykur Rizespor’da iki haftadır süren teknik direktör arayışlarının ardından bugün son olarak 2. Lig’de görev yapan Engin Korukır ile anlaşıldığı öğrenildi.

Korukır ile iki yıllık sözleşme imzalandığı bildirilirken, daha önce Çaykur Rizespor taraftar dernekleri Korukır ile anlaşılması halinde protesto gösterileri düzenleyeceklerini açıklamışlardı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor