Rizespor'da Beşiktaş'a özel prim!

Çaykur Rizespor'da nefesler tutuldu, gözler Beşiktaş ile oynanacak olan karşılaşmaya çevrildi. Yönetimin, Beşiktaş maçı için özel prim vermeye hazırlandığı öğrenildi.Zorlu karşılaşma için olağanüstü durumun ilan edilen yeşil mavililer, Beşiktaş ile oynana

Rizespor'da Beşiktaş'a özel prim!

Çaykur Rizespor'da nefesler tutuldu, gözler Beşiktaş ile oynanacak olan karşılaşmaya çevrildi. Yönetimin, Beşiktaş maçı için özel prim vermeye hazırlandığı öğrenildi.

Zorlu karşılaşma için olağanüstü durumun ilan edilen yeşil mavililer, Beşiktaş ile oynanacak olan maça dönüm noktası gözüyle bakıyor. Beşiktaş maçı öncesi Rize'de biraraya gelecek olan yönetim kurulu, Metin Kalkavan başkanlığında bir toplantı gerçekleştirecek. Bu toplantıda Beşiktaş maçının kazanılması halinde takıma ekstra pirim verilmesi yönünde karar alınacağı bildirildi.

METE: BEŞİKTAŞ'I MAĞLUP ETMELİYİZ

Çaykur Rizespor Kulübü Başkan Vekili Halim Mete, ligde artık her maçın bir final olduğunu belirterek Beşiktaş maçının zor geçeceğini söyledi. Mete, "Sahamızda, şampiyonluk mücadelesi veren Beşiktaş'a karşı oynayacağız. Deplasmanda Medical Park Antalyaspor'u yendik. Takımımızın üzerinde bunun verdiği bir güven var. İki taraf açısından da zorlu bir karşılaşma olacak ama alt sıralardan kurtulmak için galibiyet serisi yakalamalıyız. Medical Park Antalyaspor'dan sonra Beşiktaş'ı mağlup etmeliyiz" dedi.

SIKI ÇALIŞIYORLAR

Sahasında Beşiktaş'ı konuk edecek olan Çaykur Rizespor' da kritik maçın hazırlıkları tüm hızıyla sürüyor. Teknik direktör Uğur Tütüneker, oyuncularını bu karşılaşmaya mutlak galibiyet parolasıyla hazırlıyor. Medical Park Antayaspor maçında sakatlanan ve adalesinde yırtık nedeniyle 3 hafta oynamayacak olan Görkem'in yerine Godfrey ve Sezer ikilisinden biri görev alacak. Orta alanda Sylvestre'yi oynatması beklenen Tütüneker'in hücumda ise yine Kweuke ile Deniz'i görevlendireceği belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler