Rizespor'da artık zaman geldi

Süper Lig’de geçen hafta deplasmanda Mersin İdmanyurdu’na 2-0 kaybederek ligde ilk yenilgisini alan Çaykur Rizespor, dün Türkiye Kupası maçında BAL Ligi takımı Tekirdağspor’u 5-1 yenerek moral buldu.Çaykur Rizespor teknik direktörü Mehmet Özdilek, haftalı

Rizespor'da artık zaman geldi

Süper Lig’de geçen hafta deplasmanda Mersin İdmanyurdu’na 2-0 kaybederek ligde ilk yenilgisini alan Çaykur Rizespor, dün Türkiye Kupası maçında BAL Ligi takımı Tekirdağspor’u 5-1 yenerek moral buldu.

Çaykur Rizespor teknik direktörü Mehmet Özdilek, haftalık basın toplantısını bugün Mehmet Cengiz Tesisleri’nde yaparken, uzun bir zaman sonra evlerine dönmenin güzel olduğunu belirtti. Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, “Üç deplasman maçı oynadık. Zorlu bir süreçti. İçlerinde tek beklemediğimiz sonuç Mersin maçıydı. Beklentilerimizin altında kaldık. Duran toptan yediğimiz gol maçı farklı noktaya getirdi. Artık Bursa maçına odaklandık. Kazanma zamanımız geldi. Rakibimiz iyi bir takım. Son maçında bunu gösterdi. Ligde kolay maç yok. Amacımız kazanmak olacak. Eksiklerimize bakıldığı zaman Ali Adnan milli takımda. Orada yarı finalde milli takımı için oynayacak. Yarı finali geçerlerse bir hafta daha aramızda olamayacak. Ardından ligde milli takım arası olacak, ondan sonra aramızda olabilecek. Sezer kupa maçında sakatlandı oda Bursa maçında aramızda olamayacak. Kıvanç’ın sağlık durumu iyi. Onu önümüzdeki günlerde değerlendireceğiz. Oğuzhan’ın cezası bitti. Başka bir eksiğimiz şu an yok. Bugünden itibaren evimizde çalışacağız. Bursa maçında kazanma odaklı sahaya çıkıp kazanacağız. Seyirci desteği bizim için çok önemli. Pazar günü gündüz oynanacak maç için taraftardan destek bekliyoruz” diye konuştu.

Oynanan lig maçlarında hücum anlamında eksikleri olduğunu söyleyen Özdilek, “Bazı oyuncuların sakatlıktan dolayı bizimle geç başlamaları ve bazı eksikleri olan oyuncularımızın olması bu yönde eksiğimizi ortaya çıkarttı. Bu oyuncularımızın tekrar performanslarını yakalayacaklarını düşünüyorum. Daha iyi olacağız. Hepsinin yeteneğine inanıyoruz. Hafta sonuna kadar oyuncularımızı değerlendirip değişimler olabilir. Bu hem defansta hem de forvette olabilir. Kupa maçında performanslarını gördüğümüz oyuncuları değerlendireceğiz. Bursa maçında tek düşüncemiz kazanmak olacak. Kazanırsak ligde farklı bir yere geleceğiz” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler