Rizespor'da artık kazanma zamanı

 Futbolda bazen iyi oynasan da kazanamadığını belirten Çaykur Rizespor Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Ofluoğlu, artık kazanma zamanlarının geldiğini söyledi. Çaykur Rizespor Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Ofluoğlu, takımın gidişatı ve ligde geride kalan haftalar ad

Rizespor'da artık kazanma zamanı
 Futbolda bazen iyi oynasan da kazanamadığını belirten Çaykur Rizespor Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Ofluoğlu, artık kazanma zamanlarının geldiğini söyledi. 
Çaykur Rizespor Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Ofluoğlu, takımın gidişatı ve ligde geride kalan haftalar adına bir açıklama yaparak, iyi bir takım kadrosuna sahip olduklarını söyledi. Ofluoğlu, takıma çok önemli takviyeler yaptıklarını hatırlatarak, "İyi bir takımız var ve iyi bir teknik kadroya sahibiz. İyi de oynuyoruz ve inşallah Antalya maçında puanları alacağız. Bazen futbolda iyi oynasan da kazanamıyorsun. Fakat artık kazanma zamanımız geldi ve kazanacağız inşallah" dedi. 
 
"250 BİN TL GALİBİYET PRİMİ"
Daha önlerinde çok maç olduğunu dile getiren Ömer Ofluoğlu; "11 hafta var bu 33 puan demek. Zaten son haftalarda bizim fikstürümüz de çok iyi. Son 6-7 haftaya kopmamış girersek Rizespor’un bir sorunu olmaz. Sakatlarımız iyileşti. Rizespor’un bir sorunu olacağını zannetmiyorum. Bu işin hakkından geleceğiz. Rize iyi bir yerde bitirecek. Antalya maçında galibiyet primi olarak takımımıza 250 bin TL vereceğiz" diye konuştu. 
 
"O ÇAKMAĞI ATAN RİZESPORLU OLAMAZ"
Galatasaray maçında bir üzücü olay yaşadıklarını da hatırlatan Çaykur Rizespor Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Ofluoğlu; "Bu olay çok yakışıksız bir davranıştır. O çakmağı atanı ben Rizesporlu olarak kabul etmiyorum, o bize hiç yakışmadı. Bir kulübe ancak bu kadar zarar verebilirsin. Zaten o kişi tespit edildi ve en kısa zamanda gereği yapılacaktır” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor