Rizespor'a PFDK şoku

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Hukuk Müşavirliği, Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe ile Çaykur Rizespor'u çirkin ve kötü tezahürat, Medicana Sivasspor'u da talimata aykırı hareket nedeniyle Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na (PFDK) sevk ett

Rizespor'a PFDK şoku
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Hukuk Müşavirliği, Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe ile Çaykur Rizespor'u çirkin ve kötü tezahürat, Medicana Sivasspor'u da talimata aykırı hareket nedeniyle Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na (PFDK) sevk etti.
 
TFF'den yapılan açıklamaya göre hukuk müşavirliği, ligin 26. hafta mücadelesindeki Çaykur Rizespor-Fenerbahçe karşılaşmasında yapılan çirkin ve kötü tezahüratlar nedeniyle, iki takımın da PFDK'ya sevkine karar verdi.
 
Medicana Sivasspor da aynı haftadaki Eskişehirspor maçında talimatlara aykırı hareket nedeniyle kurula gönderildi.
 
Hukuk müşavirliğinin, PTT 1. Lig'den Orduspor, Elazığspor ve Antalyaspor'un yanı sıra Spor Toto 2. Lig ve 3. Lig'den den bazı kulüpleri, yöneticileri, teknik adamları ve sporcuları kurula sevk ettiği bildirildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler