Rizespor'a büyük şok!

Spor Toto Süper Lig'de 16. haftanın açılış maçında Gaziantepspor, Çaykur Rizespor'u 2-0 mağlup etti. Ligin çıkışta olan iki takımı, Kamil Ocak'ta kozlarını paylaştı. Maça fırtına gibi başlayan Gaziantepspor, henüz 5. dakikada Larsson'la 1-0 öne geçti. Go

Rizespor'a büyük şok!

Spor Toto Süper Lig'de 16. haftanın açılış maçında Gaziantepspor, Çaykur Rizespor'u 2-0 mağlup etti.

Ligin çıkışta olan iki takımı, Kamil Ocak'ta kozlarını paylaştı. Maça fırtına gibi başlayan Gaziantepspor, henüz 5. dakikada Larsson'la 1-0 öne geçti. Golden sonra da vites düşürmeyen ev sahibi ekip, 13. dakikada Orkan Çınar'la farkı ikiye çıkardı.

İlk yarıyı 2-0 önde kapatan Gaziantepspor, 2. yarıda da farkı açacak fırsatlar yakaladı. Özellikle Orkan Çınar'ın etkili oyunu, Rizespor savunmasına zor anlar yaşattı. Öte yandan konuk ekip de Kweuke - Deniz Kadah ikilisiyle gol arasa da kaleci Karcemarskas'ı geçmeyi başaramadı.

Bu sonuçla Gaziantepspor 22 puana yükselirken, Çaykur Rizespor 21 puanda kaldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler