Rizespor yeni takım kuracak

 "Mevcut kadroda kalanlar olacak ama ağırlıklı olarak bu kadro ile devam etmeyeceğiz" diyen Başkan Metin Kalkavan, teknik direktör Mustafa Denizli'nin kısa sürede Çaykur Rizespor'da devrim niteliğinde muhteşem işler yaptığını, kendisi ile çok uyumlu çalış

Rizespor yeni takım kuracak

 

"Mevcut kadroda kalanlar olacak ama ağırlıklı olarak bu kadro ile devam etmeyeceğiz" diyen Başkan Metin Kalkavan, teknik direktör Mustafa Denizli'nin kısa sürede Çaykur Rizespor'da devrim niteliğinde muhteşem işler yaptığını, kendisi ile çok uyumlu çalıştıklarını söyledi. Mustafa Denizli'nin gelişi ile PTT 1'inci Ligi'nin değerinin yükseldiğini ifade eden Başkan Kalkavan, daha sonra şunları söyledi:
 
"Süper Lig'de de Mustafa Denizli ile devam edeceğiz ve büyük hedeflerimiz var. Mustafa Denizli'nin olduğu yerde zaten küçük hedef olmaz. Süper Lig'de çok iddialı yerler için mücadele edeceğiz. Ligde belli bir yerde kalalım, diye düşüncemiz yok. En az Avrupa kupalarına katılma hedefimiz var."
 
"TAKIMA TAKVİYE YAPILACAK"
 
Sezonun bitiminin ardından yeni sezon için planlamaların yapılacağını da sözlerine ekleyen Başkan Kalkavan, bu konuda şöyle dedi:
 
"Süper Lig'de takıma takviyeler yapılacak. Bu konuda teknik direktörümüz gerekeni yapacak. Futbolda tek sorumlu odur. Mevcut kadroda kalanlar olacak ancak ağırlıklı olarak bu kadro ile devam etmeyeceğiz. Kadroda değişim yaşanacak. Süper Lig'de kalıcı olmak ve hedefler için mücadele edecek bir takım oluşturacağız."
 
3 GÜNLÜK İZİN BİTTİ
 
Öte yandan Çaykur Rizespor'da Ankaragücü maçından sonra yeşil mavili futbolculara verilen 3 günlük izin bitti. Yeşil mavililer, perşembe günü teknik direktör Mustafa Denizli nezaretinde Mehmet Cengiz tesislerinde toplanacak ve Bucaspor maçı hazırlıklarına başlayacak. Rize'de iki gün sürecek hazırlıkların ardından yeşil mavililer, cuma akşamı İzmir'e hareket edecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler