Rizespor'u tutabilene aşk olsun!

Rizespor transferde adeta çıldırdı

Rizespor'u tutabilene aşk olsun!
Kadrosunu yenileme çalışmalarına devam eden Çaykur Rizespor'da hareketli günler yaşanmaya devam ediyor. Transferde tek yetkili olan teknik direktör Hikmet Karaman'ın raporları doğrultusunda belirlenen oyuncular ile görüşmeler sürüyor. Yeşil Mavililer'in Antalyaspor'un orta saha oyuncusu Zeki Yıldırım ile forvet Danilo'yu gündemine aldığı öğrenildi. 25 yaşındaki ortasaha oyuncusu Zeki'nin bir yıl daha sözleşmesi bulunuyor.Danilo'nun mukavelesi ise 2018 yılında sona erecek.

Karadeniz ekibi ayrıca, PTT 1. Lig ekiplerinden Samsunspor'un Nijeryalıkanat oyuncusu Ofoedu ile stoperi N'diaye ile de ilgileniyor. Ancak Samsunspor'un N'diaye'nin gitmesineizin vermediği öğrenildi.Nijeryalı oyuncu Ofoedu'nun bonservisinin elinde olması avantaj olarak görülürken menajeri ile görüşmeler devam ediyor.Kayseri Erciyesspor'un gelecek vaat eden oyuncusu Oğulcan Çağlayan da imzayı bekliyor.Her iki kulüp başkanının anlaşmaya vardığı belirtildi.

Yeşil mavili ekip Bursaspor'dan da iki futbolcuyu gündemine aldı. Bu oyunculardan birinin 28 yaşındaki orta saha oyuncusu Bekir Yılmaz diğerinin de Şamil Cinaz olduğu öğrenildi.Her iki futbolcunun da teknik adam Hikmet Karaman'ın eski oyuncuları olması avantaj olarak nitelendiriliyor. Eskişehirspor'dan sol bek Kaan Kanak'ı da isteyen Rizespor'un bonservis konusunda indirim beklediği bildirildi. Bu oyuncu Karabükspor, Gençlerbirliği ve Gaziantepspor'un da gündeminde bulunuyor.

Taka

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor