Rizespor tur peşinde!

Ziraat Türkiye Kupası 4. tur maçında Çarşamba günü sahasında Kardemir Karabükspor'u ağırlayacak olan Çaykur Rizespor'un teknik direktör Giray Bulak, rakiplerini yenerek turu geçmek istediklerini söyledi.Bulak, yaptığı açıklamada, Ziraat Türkiye Kupasına ö

Rizespor tur peşinde!

Ziraat Türkiye Kupası 4. tur maçında Çarşamba günü sahasında Kardemir Karabükspor'u ağırlayacak olan Çaykur Rizespor'un teknik direktör Giray Bulak, rakiplerini yenerek turu geçmek istediklerini söyledi.

Bulak, yaptığı açıklamada, Ziraat Türkiye Kupasına önem verdiklerini belirterek, ''Kardemir Karabükspor ile çok önemsediğimiz zor bir maç oynayacağız. Tek ayaklı eleme maçı. Tek maçlar her zaman zordur. Biz de bunun zorluklarını bilerek maça hazırlanıyoruz. Kardemir Karabükspor karşısında kazanarak turu geçmek istiyoruz'' dedi.

Rakiplerinin Süper Lig'de kalma, kendilerinin de Süper Lig'e yükselme mücadelesi verdiğini ifade eden Bulak, ''Hedeflerimizi de göz önüne aldığımızda kadroda mutlaka farklılıklar olacaktır. Planlama yaparak Çaykur Rizespor'un menfaatleri doğrultusunda karar vereceğiz. Kupa değerli, lig kupadan çok çok değerli. Bunun bilinci ile hafta sonundaki maçımızı düşünerek sahada yeni oyunculara görev vereceğiz. Kadromuzda bulunan her oyuncu her an oynamaya hazır oyuncu demektir. Sahada olan oyuncu kim olursa olsun hedefimiz bir üst tura yükselmek olacak'' diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler