Rizespor taraftarına güveniyor

Çaykur Rizespor Kulübü Basın Sözcüsü Aykut Ferah, Spor Toto Süper Lig'de yarın sahalarında Bursaspor ile yapacakları karşılaşmayı taraftarlarının desteğiyle kazanmak istediklerini söyledi.Ferah, basına yaptığı açıklamada, ligde kritik bir viraja girdikler

Rizespor taraftarına güveniyor

Çaykur Rizespor Kulübü Basın Sözcüsü Aykut Ferah, Spor Toto Süper Lig'de yarın sahalarında Bursaspor ile yapacakları karşılaşmayı taraftarlarının desteğiyle kazanmak istediklerini söyledi.

Ferah, basına yaptığı açıklamada, ligde kritik bir viraja girdiklerini belirterek, gelecek haftalarda oynayacakları zorlu karşılaşmalara kayıpsız gitmek istediklerini kaydetti.

Süper Lig'de iyi bir konumda olduklarını ifade eden Ferah, "Yeni kurulmuş bir ekip olarak iyi yolda gidiyoruz. İlerleyen haftalarda daha da iyi olacağız. Ligin ilk haftalarında aldığımız puanlar bizim için çok değerli. Bursaspor karşılaşmasından alacağımız puanlarla, kazandığımız puanları daha anlamlı hale getirmek istiyoruz. Takımımız maça son derece iyi hazırlandı. Bursaspor maçını taraftarımızın desteğiyle kazanmak istiyoruz" dedi.

"Bursaspor Kulübü dahil hiçbir kulüple problemimiz yok" diyen Ferah, şunları kaydetti:

 "Bizim yönetim anlayışımız her zaman centilmenlik kuralları çerçevesinde olmuştur. Çaykur Rizespor Kulübü'nün, hiçbir kulüp ile arasında geçmişten gelen ve günümüzde mevcut bir problemi yoktur, olamaz da. Buraya gelen takımları en iyi şekilde ağırlamaktan mutluluk duyarız. Geçmişte yaşanmış olaylar her ne olursa olsun bizim için hiçbir zaman örnek teşkil edemez. Yarın oynanacak maçta da Bursaspor taraftarlarının takımlarını desteklemeleri en doğal haklarıdır."

Yeşil-mavili ekipte, Bursaspor maçı öncesi sakatlığı bulunan kaleci Necati Yılmaz dışında eksik oyuncu bulunmuyor, cezası sona eren Kweuke ise takımdaki yerini alacak.

Çaykur Rizespor'un Bursaspor karşısına Serkan Kırıntılı, Koray Altınay, Ousmane Wiera, Sezer Özmen, Ali Adnan, Kıvanç Karakaş, Sylvestre, Tevfik Köse, Sercan Kaya, Florin Cernat ve Kweuke 11'i ile çıkması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor