Rizespor Smakov'la sözleşme imzaladı

 Çaykur Rizespor, Kazakistan milli takım forması giyen  34 yaşındaki stoper Samat Smakov'la 1.5 yıllık sözleşme imzaladı. Mehmet Cengiz Tesisleri'nde düzenlenen imza töreninde Samat Smokov, kendisini yeşil mavili kulübe bağlayan sözleşmeye imza attı. Tran

Rizespor Smakov'la sözleşme imzaladı

 

Çaykur Rizespor, Kazakistan milli takım forması giyen  34 yaşındaki stoper Samat Smakov'la 1.5 yıllık sözleşme imzaladı.
 
Mehmet Cengiz Tesisleri'nde düzenlenen imza töreninde Samat Smokov, kendisini yeşil mavili kulübe bağlayan sözleşmeye imza attı. Transfer teklifi geldiğinde hiç düşünmeden kabul ettiğini ifade eden Samat Smakov, "Kazakistan'da bir çok başarı elde ettim. Çaykur Rizespor'un süper lige çıkmasında katkı sağlayacağım" diye konuştu. 
 
3 oyuncu daha alacağız 
 
Transfer Komitesi Başkanı Koray Deniz, Samat Smakov'u teknik direktör Mustafa Denizli'nin izleyip beğendiği bir oyuncu olduğunu belirti." bu transferde Kazak kalecimiz David'in yardımı da oldu. Transferi hayırlı olsun. Bundan sonra 3 futbolcu daha transfer etmeyi düşünüyoruz" diye konuştu. 
 
Futbol hayatı boyunca oynadığı 428 maçta 55 gol atan Samat Smakov, Rizespor'da 18 sırt numaralı formayı giyecek. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor