Rizespor Sivasspor'a hazırlanıyor

Spor Toto Süper Lig'de hafta sonu sahasında Medicana Sivasspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdüren Çaykur Rizespor, şehitler için saygı duruşunda bulunarak, Türk bayrağı açtı.   Çaykur Didi Stadı'nda, Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Ardeşenspor il

Rizespor Sivasspor'a hazırlanıyor
Spor Toto Süper Lig'de hafta sonu sahasında Medicana Sivasspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdüren Çaykur Rizespor, şehitler için saygı duruşunda bulunarak, Türk bayrağı açtı.
 
Çaykur Didi Stadı'nda, Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Ardeşenspor ile taktik ağırlıklı antrenman yapan yeşil-mavili futbolcular, öncesinde Türk bayrağı açtı, Ardeşensporlu futbolcularla birlikte şehitler için bir dakikalık saygı duruşu gerçekleştirdi. 
 
Teknik direktör Hikmet Karaman yönetiminde yapılan idman, 20 dakikalık bölümünün ardından basına kapalı devam etti. Milli takımlarda bulunan Eren Albayrak, Viera ve Kweuke takıma katılırken, Dhurgam İsmail ve Oboabona yarın takımdaki yerini alacak. Hafif sakatlığı bulunan Burak Can ve Ertuğrul Ersoy ise antrenmanda yer almadı.
 
Çaykur Rizespor, Medicana Sivasspor maçı hazırlıklarına yarın yapacağı idmanla devam edecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor