Rizespor, sezonu 'eksik' açtı

Spor Toto Süper Ligin yeni ekiplerinden Çaykur Rizespor, 2013-2014 sezonu hazırlıklarına başladı. Bolu'nun Gerede ilçesine bağlı Dorukkaya mevkisinde toplanan Çaykur Rizespor takımı, beş yıl aradan sonra çıktığı Süper Lig için ilk antrenmanını bugün akşam

Rizespor, sezonu 'eksik' açtı

Spor Toto Süper Ligin yeni ekiplerinden Çaykur Rizespor, 2013-2014 sezonu hazırlıklarına başladı. Bolu'nun Gerede ilçesine bağlı Dorukkaya mevkisinde toplanan Çaykur Rizespor takımı, beş yıl aradan sonra çıktığı Süper Lig için ilk antrenmanını bugün akşam saatlerinde gerçekleştirecek.

Teknik Direktör Rıza Çalımbay yönetiminde gerçekleştirilecek antrenmana yeni transferlerle birlikte 20 futbolcu katılacak. Yeni sezon hazırlıklarıyla ilgili gazetecilere açıklama yapan Çalımbay, Süper Lig hazırlıklarına istediği gibi başlayamayacaklarını belirtti. Gönlünden yeni sezon hazırlıklarına tam kadro başlamak geçtiğini ifade eden Çalımbay, "Maalesef hazırlıklarımıza tam kadro başlayamayacağız. İstediğim transferler henüz yapılamadığından oldukça eksik bir kadroyla çalışmalarımıza başlıyoruz. Yönetim kurulunun en kısa sürede beklediğim transferleri gerçekleştireceğine inanıyorum" dedi.

İlk etap kampının önemli olduğunu vurgulayan Çalımbay, şunları söyledi: “Gerede 'deki ilk etap hazırlık kampımız 15 gün sürecek. Bu kamp fizik ve kondisyon ağırlıklı olarak geçecek. Yeni takım oluşturduğumuzdan işimiz zor. Eski ve yeni transferlerin birbirine uyumunu en işi şekilde sağlamak için çalışacağız. Takım birlikteliğini ve ruhunu oluşturacağız. Ayrıca, Gerede kampında bir ya da iki hazırlık maçı oynamayı planlıyoruz. Bu yüzden ilk günden itibaren sıkı çalışma temposu içinde olacağız"

VIERA'YA 1 HAFTA İZİN

Çalımbay, önceki gün 3 yıllık sözleşme imzalayan Ousmane Viera'ya bir hafta izin verdiğini belirterek, "Fildişi Sahili milli takımında bulunduğu için izin yapamayan Ousmane Viera'ya bir hafta izin verdik. Viera, 6 Temmuz'da Gerede kampına katılacak" ifadelerini kullandı.

Öte yandan, yeşil-mavililerin daha önce kadroda düşünmediği belirtilen Şahin Ali Terzi ile Cumhur Yılmaztürk’ün kampa davet edildiği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler