Rizespor seri yapma peşinde!

Çaykur Rizespor arda arda aldığı Medical Park Antalyaspor ve Akhisar Belediyespor deplasman galibiyetlerini Kayserispor karşısında da sürdürmek istiyor. Çaykur Rizespor kulübü basın sözcüsü Aykut Ferah, önceki iki deplasmanları olan Antalyaspor ve Akhisar

Rizespor seri yapma peşinde!
Çaykur Rizespor arda arda aldığı Medical Park Antalyaspor ve Akhisar Belediyespor deplasman galibiyetlerini Kayserispor karşısında da sürdürmek istiyor.
 
Çaykur Rizespor kulübü basın sözcüsü Aykut Ferah, önceki iki deplasmanları olan Antalyaspor ve Akhisar Belediyespor maçlarını kazandıklarını hatırlatarak “Kayserispor maçından da galip ayrılarak üçüncü deplasman maçımızı kazanmak istiyoruz” dedi.
Ligin bitimine 6 hafta kala hayati derecede önemli bir maça çıkacaklarını ifade eden Çaykur Rizespor kulübü basın sözcüsü Aykut Ferah, “Zor bir maça çıkacağız. Rakip oldukça zor durumda. Biz de küme hattından uzaklaşmak istiyoruz. Antalya ve Akhisar’ın ardından 3. deplasman galibiyetimizi alıp alt sıralardan kurtulmak istiyoruz" diye konuştu.
 
Rize’de yapılan son antrenmanda sakatlanarak ayak bileğinde ağrı ve ödem oluşan Engin Baytar'ın kadrodan çıkartıldığını ifade eden Ferah "Geçtiğimiz hafta evimizde oynadığımız Karabükspor maçında hiç istemediğimiz bir yenilgi aldık ve tribünde kabul edemeyeceğimiz olaylar yaşandı. Şimdi birlik olma zamanı. Hem evimizde hem de deplasmanda taraftar desteğine çok ihtiyacımız var. İmkanı olan taraftarlarımızı muhakkak Cumartesi günü 19.00’da oynanacak olan Kayserispor - Çaykur Rizespor maçına bekliyoruz” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor