Rizespor Kaptanından önemli açıklama

 Çaykur Rizespor’da ligin bitimine iki hafta kala Süper Lig’e çıkmanın sevinci sürerken, bu başarıda büyük rol oynayan kaptan Florin Cernat, önemli açıklamalarda bulundu. Lig'in bitimine 2 hafta kala şampiyonluğun gelmesinin sevinçlerine sevinç kattığını

Rizespor Kaptanından önemli açıklama

 

Çaykur Rizespor’da ligin bitimine iki hafta kala Süper Lig’e çıkmanın sevinci sürerken, bu başarıda büyük rol oynayan kaptan Florin Cernat, önemli açıklamalarda bulundu. Lig'in bitimine 2 hafta kala şampiyonluğun gelmesinin sevinçlerine sevinç kattığını belirten Kaptan Cernat, "Benim Rizespor'a gelmemi Mustafa Denizli istedi bende geldim. Rize’ye gelerek hayatımın en doğru kararlarından birini verdim. İyi ki gelmişim. Futbol kariyerimin en önemli günlerini burada geçirdim. Üstelik takımın kaptanı olarak” dedi.
 
RİZE’DE BIRAKACAĞIM
Futbolun çok ilginç ve güzel bir oyun olduğunu vurgulayan Cernat, "İkinci yarının başından itibaren Süper Lig yolunda takım arkadaşlarım ile birlikte kenetlendik. İkinci yarının ortalarında K.Erciyes'in 6 puan gerisine düştük. Ama hiç bir zaman umutlarımızı yitirmedik. Oynadığımız her maçta sahaya çıkıp hocamızın verdiği taktiği harfiyen uygulamak için elimizden geleni yaptık. Bu birliktelik bizi Süper Lig'e taşıdı. Bu şampiyonlukta herkesin payı var. Rize'de çok mutluyum ve jübilemi burada yapmayı düşünüyorum" diye konuştu.
 
İZİN VERMEYECEĞİZ
Rizespor'un başarısının ortak bir çalışma sonucunda geldiğini ve yöneticisinden kulüpte çalışan personeline kadar herkesin büyüt katkısı olduğunu vurgulayan Cernat "Ortak bir çalışma sonucu liderliğe yükseldik.  An itibariyle bizim gibi Süper Lig'e çıkmayı garantileyen K.Erciyes'in 2 puan önündeyiz. Bundan sonrası da bizim elimizde. Lig'de kalan son 2 maçımızı da kazanıp lider olarak 1. Lig'e veda etmek istiyoruz. Elbette son iki maçta rakiplerimiz lideri yenmek için çabalayacaklar. Fakat biz buna izin vermeyeceğiz" ifadesini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor