Rizespor kaçan pozisyonlara yanıyor

Çaykur Rizespor Kulübü Basın Sözcüsü Aykut Ferah, Spor  Toto Süper Lig'de Bursaspor ile deplasmanda yaptıkları maçta birçok gol  pozisyonundan yararlanamadıklarını ve 3 puanı kaçıran taraf olarak üzgün  olduklarını belirtti. Ferah, yaptığı yazılı açıklama

Rizespor kaçan pozisyonlara yanıyor
Çaykur Rizespor Kulübü Basın Sözcüsü Aykut Ferah, Spor  Toto Süper Lig'de Bursaspor ile deplasmanda yaptıkları maçta birçok gol  pozisyonundan yararlanamadıklarını ve 3 puanı kaçıran taraf olarak üzgün  olduklarını belirtti.
 
Ferah, yaptığı yazılı açıklamada, son haftalarda adeta maçlara 1-0  geride başladıklarını ifade etti. Mersin İdmanyurdu maçının 7'nci, Bursaspor  maçının 11'inci dakikasında kalelerinde gol gördüklerini belirten Ferah, alt  sıralardan kurtulmak isteyen takımlar için bu durumlarda geri dönüşlerin zor  olduğuna dikkati çekti.
 
Bursaspor'un gücünü bilerek maça hazırlandıklarını ifade eden Ferah, şunları kaydetti: "Ligin iyi top oynayan ekiplerinden biri ve en fazla gol atan takım  olan rakibimizin gücünü bilerek çalıştık. Oyuna iyi başlamamıza rağmen kalemizde  erken gol gördük. Golün etkisinden erken kurtulup ilk yarıda önemli pozisyonlar  yakaladık. Son vuruşlarda biraz daha dikkatli olabilseydik soyunma odasına en  azından beraberlikle girebilirdik. İkinci yarı aradığımız golü bulduk. Ardından  bir de penaltı vuruşundan yararlanamadık. Rakibin aynı dakikalarda 10 kişi  kalmasıyla üstünlüğü elimizde tutsak da bulduğumuz birçok gol pozisyonundan  yararlanamadık. Bursaspor deplasmanında 3 puanı kaçıran taraf olarak üzgünüz.  Futbolseverlere ve taraftarımıza iyi maç izlettiğimizi düşünüyoruz. Tek  eksiğimiz, ligde seri yakalayamadık. Önümüzdeki hafta sahamızda Eskişehirspor'u  yenerek başlamak istiyoruz. İnanıyoruz ki içeride kazanacağımız ilk maçımızın  ardından çıkışa geçeceğiz." 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler