Rizespor için herşey güzel olacak!

Çaykur Rizespor'un Afrikalı futbolcuları Uche Kalu, Ludovic Sylvestre ile Leonard Kweuke iddialı konuşarak, “Bu takıma en üst düzeyde katkı yapmaya hazırız. Hedefimiz ligi en iyi yerde bitirmek” diye konuştular.  Yeşil-Mavili takımın yeni sezon öncesi tak

Rizespor için herşey güzel olacak!

Çaykur Rizespor'un Afrikalı futbolcuları Uche Kalu, Ludovic Sylvestre ile Leonard Kweuke iddialı konuşarak, “Bu takıma en üst düzeyde katkı yapmaya hazırız. Hedefimiz ligi en iyi yerde bitirmek” diye konuştular.  Yeşil-Mavili takımın yeni sezon öncesi takıma kattığı isimlerden olan Sylvestre, Rizespor'a gelmekle doğru bir karar verdiğini belirterek, “Kariyerimde yeni bir sayfa açtım. Farklı bir ülkedeyim ve farklı isimlerle bir aradayım. O nedenle uyum sağlamak zorundasın. Bir ülkeye gitmeden önce bilgi alıyorsun ve ona göre adapte oluyorsun. Bende bilgi alarak hazırlıklı geldim. Transferimde Rıza Çalımbay'ın etkisi büyük oldu. Rizespor'da bulunmaktan çok mutluyum" dedi.

BEKLENTİLERİN FARKINDAYIM
Yeşil-Mavili takımın Çek Cumhuriyeti'nin Sparta Prag takımından transfer ettiği Leonard Kweuke ise, "Rıza Çalımbay, geçen sezon beni Sivasspor'a transfer etmek istemişti. O zaman transferim gerçekleşmedi. Kısmet Rizespor'a oldu. Rizespor'un benden beklentileri büyük. Ben de bu beklentilerin farkındayım. Bana güvenenleri mahcup etmeyeceğim" dedi. Cezası konusunda da konuşan Kweuke, "Rizespor'a geldiğim günden itibaren tek üzüntüm cezam nedeniyle ilk haftalarda oynayamayacak olmak. Cezamın bitmesini sabırsızlıkla bekliyorum. Oynamaya başladıktan sonra kendimi göstereceğim ve takımımın bir parçası olmak istiyorum" dedi.

BORCUMU ÖDEYECEĞİM
Çaykur Rizespor'un Süper Lig' de de gol silahı olacak olan Uche Kalu da, Süper Lig'de her şeyin güzel olacağını belirterek, "1. Lig'de geçen sezona iyi başladıktan sonra sakatlandım ve ikinci yarıda oynayamadım. Tedavim Türkiye'de oldu. Sakatlığım süresince başkanımız Metin Kalkavan benimle çok yakından ilgilendi. Bunun içinde kendimi Rizespor'a borçlu olarak hissediyorum. Bu borcumu da atacağım gollerle ödeyeceğim. Şimdi Süper Lig'deyiz ve önümüzde zorlu bir süreç var. Rizespor'un bir hedefi var ve bende bu hedefin içindeyim. Bende takım arkadaşlarımla birlikte hedefe katkı yapmaya hazırım" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor