Rizespor hız kesmiyor

 Geçtiğimiz sezon talihsiz bir şekilde Süper Lig’e çıkamadıklarını belirten Çaykur Rize’nin Teknik Patronu Korukır, “Bu kez şampiyonluğu tesadüflere bırakmayacağız” dedi. Çaykur Rizespor Teknik Patronu Engin Korukır, Çaykur Rizespor’un her zaman hedefleri

Rizespor hız kesmiyor

 

Geçtiğimiz sezon talihsiz bir şekilde Süper Lig’e çıkamadıklarını belirten Çaykur Rize’nin Teknik Patronu Korukır, “Bu kez şampiyonluğu tesadüflere bırakmayacağız” dedi. Çaykur Rizespor Teknik Patronu Engin Korukır, Çaykur Rizespor’un her zaman hedeflerinin büyük tutan bir kulüp olduğunu ve Yeşil-Mavili camiaya şampiyonluk sevinci yaşatacaklarına inandığını söyledi.

TESADÜFE BIRAKMAYACAĞIZ

Ç.Rizespor Teknik Direktörü Engin Korukır  “Geçtiğimiz sezonda takımın başında çok değerli meslektaşlarımız vardı. Son anda tesadüf eseri Süper Lige çıkamadılar. Bu kez durum öyle olmayacak. Biz Çaykur Rizespor’u şampiyon yapacağız. İşi tesadüfe bırakmayacağız” dedi. Son dönemlerde özellikle Boluspor taraftarı ile özdeşleşen bir sloganın Rize için oluştuğuna işaret eden Korukır,  “O sene bu sene biz bu sezon şampiyon olacağız” diye konuştu.

ERZURUM BAMBAŞKA BİR YER

Çaykur Rizespor Teknik Patronu Engin Korukır, ilk kamp için Erzurum’u tercih etmesi ile ilgili soruya, “Erzurum’da daha önce antrenör olarak görev yaptım. Ben bu şehrin havasını suyunu biliyorum, çok dünya için çok iddialı değilim ama Avrupa için Erzurum’un bu tür kamplarda takımlara ve sporculara en iyi yükleme yeri olarak görüyorum. Yükseklik kampı için Erzurum ideal. Burada diğer sahalarında bitmesi ile inanıyorum ki, Erzurum kamp merkezi konusunda başını alıp gidecek. Birçok takım buraya gelecek. Zaten çok takım geldiğinde de bizler hazırlık maçları yapmak için başka yerlere gitmeyeceğiz” dedi.

 

rzee.jpg

 

 

EKSİKLER TAMAMLANMALI

Avusturya’da Alplerin eteklerindeki küçük İnckburck kasabasında bile yılda 100 takımın kamp yaptığına ve aralarında Arsenal’ın da bulunduğuna işaret eden Tecrübeli Teknik Adam Engin Korukır, “Erzurum’daki yetkililere bir kez daha sesleniyoruz. Bir an önce spor tesislerini ve sahaları tamamlayın. Burası Avrupa’nın bir numaralı kamp merkezi olur” dedi.

 

HEDEFİMİZ SÜPER LİG

Teknik Patron Engin Korukır yönetendeki teknik ekipte antrenör olarak Faruk Sarman, Hakkı Öztaha, kaleci Antrenörü olarak da Nihat Köksal yer alıyor. Sportif Direktörlüğünü Oğuz Konuk Aydın’ın yaptığı Çaykur Rizespor’un hedefinin Süper Lig olduğunu ifade eden Futbol Şube Sorumlusu Mustafa Baltacı, “Erzurum’u hem komşumuz olduğu için hem de havanını yükseklik antrenmanları için mükemmel olması nedeniyle tercih ettik. Buradaki günlerimizi çok iyi değerlendirip, Bolu’ya zıpkın gibi bir şekilde gitmek istiyoruz. Erzurum’da gördüğümüz ilgi bizleri oldukça mutlu etti. Tüm Erzurum halkına verdiği desteklerden dolayı teşekkür ediyorum” diye konuştu.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor