Rizespor hangi hocayla görüşüyor?

Spor Toto Süper Lig ekibi Çaykur Rizespor, teknik direktör Hikmet Karaman ile masaya oturdu.Süper Ligde alınan kötü sonuçların ardından Mehmet Özdilek ile yollarını ayıran Çaykur Rizespor, daha öncede takımı iki kez çalıştıran Hikmet Karaman’a teklifte bu

Rizespor hangi hocayla görüşüyor?

Spor Toto Süper Lig ekibi Çaykur Rizespor, teknik direktör Hikmet Karaman ile masaya oturdu.

Süper Ligde alınan kötü sonuçların ardından Mehmet Özdilek ile yollarını ayıran Çaykur Rizespor, daha öncede takımı iki kez çalıştıran Hikmet Karaman’a teklifte bulundu. Arjantin’de katıldığı bir programdan dün Türkiye’ye dönen Karaman bugün Çaykur Rizesporlu yöneticilerle İstanbul’da masaya oturdu. Yeşil mavililerin Karaman’la büyük oranda anlaştığı öğrenildi.

Karaman’ın Çaykur Rizespor’da 1998-1999 sezondan görev aldığı dönemde play off finalini kaybedmişti. Yeşil mavili takıma 2002-2003 sezonundan yeniden dönen Karaman Çaykur Rizespor'u Süper Lig'e taşımıştı. Karaman ligde 19 hafta sonunda alınan kötü sonuçların ardından istifa etmişti.

İKİ SAKAT OYUNCU VAR

Bu arada, ligde Pazartesi akşamı Trabzonspor ile karşılaşacak olan Çaykur Rizespor bu maçın hazırlıklarını sürdürüyor. Yeşil mavililerde kaleci Serkan Kırıntılı ile savunma oyuncusu Ousmane Viera’nın sakatlıkları bulunuyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler