Rizespor gözünü zirveye dikti!

 Rizespor'un futbol şube sorumlusu Oğuz Aydın, yaptığı açıklamalarla hem taraftara seslendi hemde camiayı heyecanlandırdı.TFF 1. Lig'de hafta sonu sahasında Karşıyaka'yı ağırlayacak olan Çaykur Rizespor'un futbol şube sorumlusu Oğuz Aydın, son maçlarda al

Rizespor gözünü zirveye dikti!

 

Rizespor'un futbol şube sorumlusu Oğuz Aydın, yaptığı açıklamalarla hem taraftara seslendi hemde camiayı heyecanlandırdı.

TFF 1. Lig'de hafta sonu sahasında Karşıyaka'yı ağırlayacak olan Çaykur Rizespor'un futbol şube sorumlusu Oğuz Aydın, son maçlarda aldıkları neticelerin ilk iki için kendilerini heveslendirdiğini söyledi.

Aydın, yaptığı açıklamada, ligin bitimine altı maç kaldığını belirterek, ''Altı maçta toplam 18 puana da talibiz. Matematiksel olarak ilk iki şansımız devam ediyor. Son maçlarda aldığımız neticeler bizi ilk iki için heveslendirdi. Kalan altı maçta istediklerimiz puanları alarak Çaykur Rizespor'u layık olduğu yere taşımak için çaba harcayacağız'' dedi.

Karşıyaka maçı öncesi çalışma şartlarının çok iyi olduğunu vurgulayan Aydın, ''Futbolcu arkadaşların dayanışması ve özgüveni üst düzeyde. Bu futbolcuların en iyisini başaracağına inancım tam. Karşıyaka maçı zor geçecek. Ancak hedeflere ulaşmak için zorlukların üstesinden gelmek gerekiyor. Hepimizde bu inanç ve özgüven var'' diye konuştu.

 

Tek eksiklerinin taraftar desteği olduğunu dile getiren Aydın, şöyle devam etti:

''Taraftar bir takımın en önemli değeri ve gücüdür. Bizi destekleyenlere teşekkür ediyoruz ancak iç sahada henüz dolu türbinlere oynayamadık. Onların yanımızda olmasını ve takıma pozitif baskı oluşturmasını istiyoruz. Belki beklentilerin altındayız ama hedefe ulaşmak için şansımız ve avantajımız var. Ligde kalan altı maçın dördünü içerde oynayacağız. İç saha maçlarında seyirci avantajını ve desteğini görmek istiyoruz.''

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor