Rizespor Galatasaray karşısında mucizeyi arayacak

Çaykur Rizespor, Türkiye Kupası'nda karşılaşacağı Galatasaray maçının hazırlıklarını sürdürüyor. İlk maçta rakibine 3-1 yenilen Rizespor'da teknik direktör Hikmet Karaman, avantajlı tarafın Galatasaray olduğunu ancak futbolda herşeyin mümkün olableceğini

Rizespor Galatasaray karşısında mucizeyi arayacak

Çaykur Rizespor, Türkiye Kupası'nda karşılaşacağı Galatasaray maçının hazırlıklarını sürdürüyor. İlk maçta rakibine 3-1 yenilen Rizespor'da teknik direktör Hikmet Karaman, avantajlı tarafın Galatasaray olduğunu ancak futbolda herşeyin mümkün olableceğini söyledi.

Karaman, “Tur atlayabilmek için 3-0 yenmemiz gerekir. Futbolda her şey var. Kendi sahamızda almış olduğumuz sonuç Galatasaray’ın lehinde, avantajlı takım Galatasaray. Bazı oynatmadığım oyunculara yer vereceğim çünkü pazar günü Trabzonspor maçımız var. Yaklaşık 12 günde 4 maç oynamışız. Kadrodaki sayısal durumumuz ortada. Hayırlısıyla şu sezonu bitirelim. Yeteri kadar zaten özellikle ikinci yarıda ligi kapatan oyuncularımızda sıkıntı yaşadık. İnşallah o arkadaşlarımızın da geri dönüşleri mükemmel olur, sağlıklı bir şekilde geri dönerler” ifadelerini kullandı.

Galatasaray karşılaşmasının zor olacağını ifade eden Ludovic Sylvestre, “İlk maçta kendi sahamızda 3-1 kaybettik. Kupa maçı, iyi bir performans göstermemiz lazım. Zor olsa bile en iyisini yapmaya çalışacağız” dedi.

Durgam İsmail ise kazanmak için İstanbul’a gittiklerini dile getirerek, “Tabi ki de zor bir maç olacak ama futbolda her şey var. Hocamızın illaki bir taktiği vardır bu maç için, umudum çok büyük İnşallah finale gidiyoruz” şeklinde konuştu.

Çaykur Rizespor’da yaşadığı sakatlık sonucu sezonu kapatan Kweuke ise takım arkadaşlarını izleyerek doktor kontrolünde yürüyüş yaptı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor