Rizespor Galatasaray'a karşı savaşacak

Çaykur Rizespor teknik direktörü Hikmet Karaman, şampiyonluğa oynayan Galatasaray'la yarın deplasmada zor bir maç oynayacaklarını söyledi, "Var gücümüzle mücadele edeceğiz” dedi.

Rizespor Galatasaray'a karşı savaşacak

Galatasaray maçının kendileri açısından zor geçeceğini, karşılaşmaya iyi hazırlandıklarını belirten Hikmet Karaman, sözlerine şöyle devam etti:

"Galatasaray, kaliteli ve tecrübeli oyunculardan kurulu. Lige de iyi bir başlangıç yaptılar. Bizde ligin gençlerden kurulu yeni bir ekibiyiz. Ancak her geçen gün daha da üzerine koyarak gelişiyoruz. Rakibimiz karşısında tüm gücümüzü ortaya koyacağız. Türkiye'nin en iyi pas yapan takımına karşı elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağız."

METE: "3 PUAN İÇİN SAHAYA ÇIKACAĞIZ"

Basın sözcüsü Saffet Mete ise Galatasaray karşısında geçen yıl 2 maçta 4 puan aldıklarını hatırlattı, "Bu yıl da aynı başarıyı tekrarlamak istiyoruz. İyi bir çalışma programı ile maça hazırlandık. Oyuncularımız bu zorlu maça hazır. 3 paun için sahaya çıkacağız" ifadelerini kullandı.


EMRAH BAŞSAN’IN BÜYÜK HEYECANI

Sezon başında Galatasaray'ın kadrosunda düşünülmediği gerekçesiyle Çaykur Rizespor’a kiralanan Emrah Başsan karşılaşmayı büyük heyecanla beklediğini söyledi. Eski takımına karşı oynamayı çok istediğini belirten Emrah, “Çaykur Rizespor formasını giyiyorum ve takımımın başarısı için sahada elimden geleni yapacağım” dedi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor