Rizespor farklı yenildi

Çaykur Rizespor, evinde Elazığspor'a 3-5'lik skor ile mağlup oldu.

Rizespor farklı yenildi

Elazığspor 2 kez 2 farklı geriye düştüğü karşılaşmada 2. yarıda maçı çevirdi ve Lig’in 2. yarısındaki 2. deplasman galibiyetini aldı.

Maçın henüz 4. Dakikası’nda Elazığspor savunmasının hatasını değerlendiren JALLOW’un golüyle öne geçen Ç. Rizespor, 30. Dakika’da farkı 2’ye çıkaran BİKOKO’nun 36. Dakika’da 2. İhtar’dan ihraç olmasıyla soyunma odasına 10 kişi ama 2-0 galip olarak gitti.

2. Yarı’ya atak başlayan Bordo-Beyazlılar, 55. Dakika’da Sinan’la farkı 1’e indirirken, 56’da Engin skoru 3-1 yapan golü attı. Elazığspor 65’te Göksu ve 71’de Görkem’in golleriyle 3-3 eşitliği sağlarken, 77’de Görkem ve 90+2’de Sinan’ın golleriyle 3 Puan’a ulaştı.

Bank Asya 1. Lig’de bu sezon deplasmandaki 4. galibiyetini alan ve elde ettiği galibiyetle 42 Puan’a yükselen Bordo-Beyazlı Temsilcimiz Elazığspor, maç fazlasıyla 1 gün Lider olan Kasımpaşa’dan koltuğu devralarak rakibini geçti ve yeniden zirveye oturdu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler