Rizespor, Erciyesspor maçı hazırlıklarına başladı

Spor Toto Süper Lig'de 8 Şubat Cumartesi günü deplasmanda Kayseri Erciyesspor ile karşılaşacak Çaykur Rizespor, hazırlıklarına başladı.Teknik direktör Rıza Çalımbay yönetiminde, Mehmet Cengiz Tesislerinde gerçekleştirilen antrenmana, sakatlığı bulunan Hur

Rizespor, Erciyesspor maçı hazırlıklarına başladı

Spor Toto Süper Lig'de 8 Şubat Cumartesi günü deplasmanda Kayseri Erciyesspor ile karşılaşacak Çaykur Rizespor, hazırlıklarına başladı.

Teknik direktör Rıza Çalımbay yönetiminde, Mehmet Cengiz Tesislerinde gerçekleştirilen antrenmana, sakatlığı bulunan Hurşut Meriç ve Trabzonspor maçında sakatlanan Engin Baytar katılmadı, Ümit Korkmaz takımdan ayrı çalıştı. Trabzonspor maçında görev yapan futbolcular rejenerasyon çalışmasının ardından idmanı tamamlarken diğer futbolcular koşunun ardından kondisyon ağırlıklı çalıştı.

Yaklaşık 1,5 saat süren çalışmada Çalımbay, futbolculara sık sık uyarılarda bulundu.

Engin Baytar'ın yapılan kontrollerinde kaburgasında ezik tespit edildiği ve Kayseri Erciyesspor maçında oynamasının zor olduğu öğrenildi.

DENİZ KADAH HAZIR

Yeşil-mavili ekibin yeni transferi Deniz Kadah, idman öncesi AA muhabirine yaptığı açıklamada, Çaykur Rizespor'a gelmekten mutlu olduğunu söyledi.

Trabzonspor karşısında az da olsa oynama şansı bulduğunu ifade eden Deniz, "Trabzonspor karşısında kazanmak için oynadık ama bir puana razı olduk. Çok önemli pozisyonlarımız vardı. Ofansif anlamda iyi işler yaptık ama golü bulamayınca bir puana razı olduk. Bunu, gelecek maçlarda telafi edeceğiz" dedi.

Hannover 96 ile iyi bir kamp dönemi geçirdiğini vurgulayan Deniz, "Takımla Almanya'da çalıştığım için eksiğim yok. Daha önce beraber oynadığım arkadaşlarımdan da yeni takımım hakkında bilgi alıyordum. Bu nedenle hiçbir eksiğim yok. Hocam şans verirse gelecek hafta oynamaya hazırım" diye konuştu.

Yeşil-mavili ekip, Kayseri Erciyesspor maçı hazırlıklarını yarın yapacağı çalışma ile sürdürecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler