Rizespor çıkış peşinde

Bank Asya 1. Lig'de yarın deplasmanda Göztepe ile karşılaşacak olan Çaykur Rizespor'da, kulüp futbol şube sorumlusu Oğuz Aydın, Göztepe deplasmanında kazanarak çıkışa geçmek istediklerini söyledi.Aydın, yaptığı açıklamada, ligin ikinci yarısına iyi başlay

Rizespor çıkış peşinde

Bank Asya 1. Lig'de yarın deplasmanda Göztepe ile karşılaşacak olan Çaykur Rizespor'da, kulüp futbol şube sorumlusu Oğuz Aydın, Göztepe deplasmanında kazanarak çıkışa geçmek istediklerini söyledi.

Aydın, yaptığı açıklamada, ligin ikinci yarısına iyi başlayamadıklarını belirterek, ''Ancak biz iyi bir ekibiz. Alacağımız bir galibiyet ile moral olarak kendimize geleceğimizi biliyoruz. Göztepe deplasmanında kazanarak yeniden çıkışa geçmek istiyoruz'' dedi.

Mehmet Al'ın sarı kart cezası nedeniyle forma giyemeyeceğini ifade eden Aydın, ''Başka sakat ve cezalı futbolcumuz bulunmuyor. Göztepe deplasmanının zorluğunu biliyoruz. Rakibimiz de, biz de çıkış arıyoruz. Her iki taraf için de zor maç olacak'' diye konuştu.

Aydın, İzmir'de bulunan Rize derneklerinden ve Rizeli taraftarlardan maça gelerek takımlarına destek olmalarını istedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor