Rizespor bu isimlerin peşinde

Süper Lig'de ligde kalmayı garantileyen Çaykur Rizespor, Bucaspor'un gençleri Barış Tenşi ve Furkan Yıldırım'ı kadroya katmak istiyor.   Çaykur Rizespor'da teknik direktör Hikmet Karaman'ın iki futbolcuyu kadrosunda görmek istediği belirtildi. Bucaspor'a

Rizespor bu isimlerin peşinde
Süper Lig'de ligde kalmayı garantileyen Çaykur Rizespor, Bucaspor'un gençleri Barış Tenşi ve Furkan Yıldırım'ı kadroya katmak istiyor.
 
Çaykur Rizespor'da teknik direktör Hikmet Karaman'ın iki futbolcuyu kadrosunda görmek istediği belirtildi. Bucaspor'a teklifini sunan Çaykur Rizespor önümüzdeki günlerde transferi resmen bitireceği öğrenildi.
 
Bucaspor'da bu sezon transfer yasağının olması nedeniyle vitrine çıkan orta saha Barış 22 resmi maçta 2 kez ağları sarsarken, kanatlarda görev yapan Furkan da yine 22 karşılaşmada görev alıp 1 kez gol sevinci yaşadı. Bucaspor Furkan ve Barış'ın yanı sıra İbrahim Şirin, Adil ve kaleci Mert'e de transfer teklifleri geliyor. Bucaspor'un İbrahim'in transferi için Medipol Başakşahir'le görüşmelerini sürdürdüğü ifade edildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor