Rizespor bombaları patlatacak

Rizespor 5 yıldız oyuncu alacak

Rizespor bombaları patlatacak
Kadrosunda önemli bir revizyona gitmeye hazırlanan Çaykur Rizespor yurt içinde ve yurt dışında bir çok futbolcu ile görüşüyor. İlk olarak Özgür Çek ve Recep Niyaz'ı renklerine katan yeşil mavililer Slovenya'da Matic Fink ile 3 yıllığına anlaştı. Son olarak Iraklı  Ali Husni Faisal ile 5 sözleşme imzalayarak renklerine katan Çaykur Rizespor'da şimdi gözler diğer transferlere çevrildi.

Rizespor, Oğulcan Çağlayan, İsmail Aissati, Oscar Scarione, Nakoulma ve Mehdi Terami ile görüşmelere devam ederken teknik direktör Hikmet Karaman henüz yıldız oyuncu transferine başlamadıklarını söyledi. Gelecek sezon için kadroda revizyon olacağının altını çizen Hikmet Karaman, geçen sezonki kadrodan bir çok oyuncumuzla yollarımızı ayırdık.Koray ve Deniz gibi sözleşmesi sona eren ve takımda kalmasını istediğimiz oyuncularada kararlarını bir an önce vermelerini istedik" dedi.  Önemli oyuncular transfer ettiklerini ancak henüz yapacakları yıldız oyuncu transferlerine başlamadıklarını söyleyen Karaman "Aldığımız oyuncular dışında 5 dane daha yıldız oyuncu transfer edeceğiz. Bunlar bizim nokta transferlerimiz olacak. Geniş güüçlü ve alternatifli bir kadromuz olacak. 6 Temmuz'da başlayacak hazırlıklarımıza kadar transferlerimizin önemli bir bölümünü bitirmiş olacağız" dedi.

İstedikleri yıldız oyuncu transferleri için acele etmediklerinin altını çizen Karaman, "Özgür, Recep veFaisal gibi genç isimleri transfer ettik. Bunlar önemli oyuncular.Transfer görüşmelerimiz devam ediyor.Fiyatların artmaması için görüşmeleri gizli yürütüyoruz. Kamp dönemine kadar yaklaşık 1 aylık süreç var. Bu süreci çok iyi kullanacağız. Rize'de başlayacağımız yeni sezon hazırlıklarına kadar yıldız oyuncularımızdan bir kaç tanesinin transferini gerçekleştirmiş olacağız. Spor kamuoyunda büyük yankı uyandırıp taraftara heyecan ve takıma ekstra katkı sağlayacak oyuncular transfer edeceğiz. Görüştüğümüz isimler var. 5 tane yıldız alacağız" ifadelerini kullandı.

Günebakış

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor