Rizespor Beşiktaş için İstanbul'da

ZİRAAT Türkiye Kupası F Grubu’nun 2'nci maçında yarın deplasmanda Beşiktaş ile karşılaşacak olan Çaykur Rizespor puan umudu ile İstanbul'a gitti.  Ziraat Türkiye Kupası F Grubundaki ilk maçını kazanan Çaykur Rizespor, ikinci maçta Beşiktaş karşısında puan

Rizespor Beşiktaş için İstanbul'da
ZİRAAT Türkiye Kupası F Grubu’nun 2'nci maçında yarın deplasmanda Beşiktaş ile karşılaşacak olan Çaykur Rizespor puan umudu ile İstanbul'a gitti. 
 
Ziraat Türkiye Kupası F Grubundaki ilk maçını kazanan Çaykur Rizespor, ikinci maçta Beşiktaş karşısında puan hedefliyor. Teknik direktör Hikmet Karaman, sakatlığı bulunan Godfrey Oboabona'nın yanı sıra Trabzonspor maçında ilk 11’de yer alan Kweuke, Holosko, Kıvanç, Giray, Eren ve kaleci Serkan'ı kadroya dahil etmedi. Hikmet Karaman, forma şansı bulamayan oyuncularına şans vereceğine söyledi.
 
Çaykur Rizespor Basın Sözcüsü Aykut Ferah, ligde Trabzonspor karşısında mağlup olurken iyi bir mücadele örneği sergilediklerini söylenken şöyle dedi:
 
"Beşiktaş karsısında da iyi bir sonuç alarak Rize'ye dönmek istiyoruz. Bu maçta forma şansı bulmayan arkadaşlarımızda kendilerini göstereceğine inanıyoruz. Ligde ve kupada yolumuza devam edebilecek güçlü bir kadroya sahibiz. Bu kadromuzla deplasmanda puan ya da puanlar hedefliyoruz."
 
Çaykur Rizespor’un muhtemel kadrosu şöyle:
 
Aykut- Orhan, Koray, Sezer, Ali Adnan- Kağan, Bayram, Murat, Sercan- Liban Abdi, Tevfik

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler