Rizespor avantajı korumak istiyor

Spor Toto Süper Lig'de düşme hattındaki rakibi Kardemir Karabükspor’un 7 puan farkla önünde yer alan Çaykur Rizespor, puan avantajını korumak istiyor.Çaykur Rizespor Basın Sözcüsü Aykut Ferah, ligde 5 haftalık iyi gidişin ardından geride kalan son 3 hafta

Rizespor avantajı korumak istiyor

Spor Toto Süper Lig'de düşme hattındaki rakibi Kardemir Karabükspor’un 7 puan farkla önünde yer alan Çaykur Rizespor, puan avantajını korumak istiyor.

Çaykur Rizespor Basın Sözcüsü Aykut Ferah, ligde 5 haftalık iyi gidişin ardından geride kalan son 3 haftada kötü sonuçlar aldıklarını belirterek bunu telafi etmek istediklerini dile getirirken şunları söyledi:

"Son 3 haftadaki mağlubiyetler bizi yeniden alt sıralara yaklaştırdı. Ancak puan kayıplarına artık son vermek istiyoruz. Ligde kalma yolunda en önemli rakibimiz olan Kardemir Karabükspor'la karşılaşacağız. Onlar bizi yenerek puan sıralamasında üst sıralara çıkarak bize yaklaşmak isteyecekler. Bizde en azından puan farkını korumayı amaçlıyoruz. İyi mücadele ile hedefimize ulaşacağımıza inanıyoruz."

"İSTEDİĞİMİZİ ALIRSAK RAHATLARIZ"

Kardemir Karabükspor karşısında eksikleri bulunmadığını vurgulayan Aykut Ferah, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Camia olarak bu maçın zorluk derecesini biliyoruz. Futbolcu arkadaşlarımız da biliyor. Bize yakışan bir oyun ve sonuç için gayret göstereceğiz. Buradan istediğimiz sonucu alırsak kalan haftalara daha rahat gireriz. Yönetim, teknik heyet ve futbolcular olarak bu durumun bilincindeyiz."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor