Rizespor 3 puanla bitirmek istiyor

ÇAYKUR Rizespor, ilk yarının son maçında sahasında konuk edeceği Medipol Başakşehir’i eksik oyuncularına rağmen yenerek ilk yarıyı galibiyetle kapatmayı hedefliyor.   Basın Sözcüsü Aykut Ferah, ligde geçen hafta Gaziantepspor’a mağlup olduklarını hatırlat

Rizespor 3 puanla bitirmek istiyor
ÇAYKUR Rizespor, ilk yarının son maçında sahasında konuk edeceği Medipol Başakşehir’i eksik oyuncularına rağmen yenerek ilk yarıyı galibiyetle kapatmayı hedefliyor.
 
Basın Sözcüsü Aykut Ferah, ligde geçen hafta Gaziantepspor’a mağlup olduklarını hatırlatarak ilk yarının son maçında sahalarında rakipleri Medipol Başakşehir karşısına 3 puan almak için çıkacaklarını söyledi. Ligin güçlü bir takımına karşı oynayacaklarını ifade eden Aykut Ferah, şöyle konuştu:
 
"Rakibimiz ligde ilk 4’de yer alıyor. Son haftalarda iyi mücadele ederek kazanıyorlar. Biz de iyi bir takımız ve iyi mücadele ediyoruz. Ancak bu hafta önemli oyuncularımızın eksikliği var. Kweuke, Orhan ve Eren’den yoksun bu maça çıkacağız. Onların yokluğunu bu maçta hissedeceğiz. Fakat bu oyuncularımızın yerine mücadele edecek olan futbolcularımızda elinden gelen en iyi mücadeleyi sergileyeceğine inanıyoruz. İlk yarının son maçını kazanarak devre arasına moralli girmek istiyoruz. Bunu başaracak güçteyiz."
 
4 EKSİK VAR
 
Çaykur Rizespor’da kart cezalıları Kweuke ve Orhan ile sakatlıkları bulunan Eren ve Makiadi Medipol Başakşehir karşısında forma giyemeyecek. Bu oyuncuların yerine Ziraat Türkiye Kupasındaki karşılaşmalarda formda görünen Teddy Chavalier ile Patryk Tuszynski’nin ilk 11’de yer alabileceği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor