Rizespor 3 puan istiyor

Çaykur Rizespor teknik direktörü Hikmet Karaman, ligde beklentilerin uzağında kaldıklarını, Kasımpaşa maçında 3 puana ihtiyacı olduklarını ifade etti.   İkinci yarıya istediklerini gibi başlayamadıklarını belirten Hikmet Karaman, ellerindeki şartlar itiba

Rizespor 3 puan istiyor
Çaykur Rizespor teknik direktörü Hikmet Karaman, ligde beklentilerin uzağında kaldıklarını, Kasımpaşa maçında 3 puana ihtiyacı olduklarını ifade etti.
 
İkinci yarıya istediklerini gibi başlayamadıklarını belirten Hikmet Karaman, ellerindeki şartlar itibariyle en iyisini yapmaya çalıştıklarını vurgularken şunları söyledi:
 
"Kweuke, Sercan ve İsmael'in yokluğu da bizi fazlasıyla etkiledi. Alt tarafta yer alan takımlarla makas daralıyor. Zaman zamanda bariz hatalar yapıyoruz. Olmaması lazım ama futbolda bunlar var ve oluyor. Futbolda bazen oyun değil, 3 puan lazım. Bize de Kasımpaşa maçında 3 puan lazım ve bu maçtan çok ümitliyim. Kazanırsak rahatlayacağız ve önümüze daha iyi bakacağız. Oyuncularımız da bu maçı kazanacak inanca sahip."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor