Rizepor'dan Yula'ya başsağlığı mesajı

Çaykur Rizespor Kulübü, Fenerbahçe ve milli takımın eski futbolcularından, spor yazarı Selçuk Yula'nın vefatı nedeniyle başsağlığı mesajı yayımladı. Mesajda, Türkiye'nin yetiştirdiği ender futbolculardan Yula'nın, Fenerbahçe ve Galatasaray gibi iki önemli

Rizepor'dan Yula'ya başsağlığı mesajı
Çaykur Rizespor Kulübü, Fenerbahçe ve milli takımın eski futbolcularından, spor yazarı Selçuk Yula'nın vefatı nedeniyle başsağlığı mesajı yayımladı.
 
Mesajda, Türkiye'nin yetiştirdiği ender futbolculardan Yula'nın, Fenerbahçe ve Galatasaray gibi iki önemli camiada forma giydiği, her iki camia tarafından taktir edildiği vurgulanarak, şu ifadelere yer verildi:
 
"Fenerbahçe ve Galatasaray formasını giymiş eski milli futbolcularımızdan Selçuk Yula’nın hayatını kaybettiğini üzüntü ile öğrenmiş bulunuyoruz. Türk futbolu ve spor camiası tarafından sevilen ve takdir edilen önemli bir değeri zamansız kaybetmenin acısını taşıyoruz. Merhuma Allah'tan rahmet, kederli ailesine başsağlığı dileriz.''

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler