Rize'nin yeni hocası belli gibi!

Bu sezon Spor Toto Süper Lig'de mücadele edecek olan Çaykur Rizespor'da, teknik direktör Mustafa Denizli ile yolların ayrılmasının ardından teknik direktör arayışları devam ediyor. Yeşil-Mavililer’in Mustafa Denizli ile yollarının ayırmasından sonra ilk g

Rize'nin yeni hocası belli gibi!

Bu sezon Spor Toto Süper Lig'de mücadele edecek olan Çaykur Rizespor'da, teknik direktör Mustafa Denizli ile yolların ayrılmasının ardından teknik direktör arayışları devam ediyor. Yeşil-Mavililer’in Mustafa Denizli ile yollarının ayırmasından sonra ilk görüşmede bulunduğu isim olan Rıza Çalımbay ile her konuda anlaşmaya varıldığı öğrenildi. Rizespor’un Rize Çalımbay ile büyük bir aksilik yaşanmadığı taktirde yarın sözleşme imzalaması bekleniyor. Çalımbay, Rizespor’u daha önce de Süper Lig’de mücadele ettiği iki ayrı dönemde 1 yıl çalıştırmıştı.

TRANSFERE HIZ VERİLECEK

Rizespor’un yeni teknik direktörü olmasına kesin gözüyle bakılan Çalımbay, “Rize ve Rizespor’la benim gönül bağım var. Daha önce iki ayrı dönemde Rizespor’da 1 yıl görev yaptım. Rizespor’da çok güzel günlerim geçti. İyi bir yönetimi var. Ayrıca tesisleri ve stadı ile Türkiye’nin önde gelen kulüplerinden biri. Daha öncede Rizespor’dan teklif yapıldığında çok fazla düşünmeden olumlu karar vermiştim. Yine Rize’de seve seve çalışırım. Herşey kısmet. İnşallah şartlar uygun olarsa Rizespor’da yine görev yapmak isterim” ifadelerini kullandı. Rizespor, Rıza Çalımbay ile sözleşme imzaladıktan sonra ise transfer çalışmalarına hız verecek.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor