Rize'nin son kurbanı Bursa oldu!

Spor Toto Süper Lig'in 5. haftasında Çaykur Rizespor ile Bursaspor karşı karşıya geldi.Yeni Rize Şehir Stadı'nda oynanan karşılaşmayı Çaykur Rizespor 2-1'lik skorla kazanarak üç puana ulaştı.Mücadelede Çaykur Rizespor'a galibiyeti getiren golleri 9. dakik

Rize'nin son kurbanı Bursa oldu!

Spor Toto Süper Lig'in 5. haftasında Çaykur Rizespor ile Bursaspor karşı karşıya geldi.

Yeni Rize Şehir Stadı'nda oynanan karşılaşmayı Çaykur Rizespor 2-1'lik skorla kazanarak üç puana ulaştı.

Mücadelede Çaykur Rizespor'a galibiyeti getiren golleri 9. dakikada Sercan Kaya ve 17. dakikada Florin Cernat kaydetti. Bursaspor'un ilk devrenin son dakikasında Pablo Batalla ile bulduğu tek gol ise teselliden öteye gidemedi.

Baştan sona kadar büyük çekişmeye sahne olan mücadelede Çaykur Rizespor, ilk yarıda bulduğu gollerle sonuca giderken, Bursaspor'un son haftalardaki düşüşü bu karşılaşmada da sürdü.

Bu sonucun ardından Çaykur Rizespor, 12 puana yükselerek 5. maçında 4. galibiyetini almayı başardı. Bursaspor ise 4 puanda kalarak bu sezonki 3 yenilgisini yaşadı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor