Rize'nin gözü Beşiktaş'ta

Bank Asya 1. Lig ekibi Çaykur Rizespor, iki sezondur kiralık olarak kadrosunda bulundurduğu Beşiktaşlı Sezer Özmen için Samet Aybaba'nın vereceği raporu bekliyor. Geçtiğimiz sezon Süper Lig'in kapısından dönen Çaykur Rizespor'da gelecek sezon için hazırlı

Rize'nin gözü Beşiktaş'ta

Bank Asya 1. Lig ekibi Çaykur Rizespor, iki sezondur kiralık olarak kadrosunda bulundurduğu Beşiktaşlı Sezer Özmen için Samet Aybaba'nın vereceği raporu bekliyor.

 

Geçtiğimiz sezon Süper Lig'in kapısından dönen Çaykur Rizespor'da gelecek sezon için hazırlıklar başladı. Bir yandan da transfer çalışmalarını sürdüren Karadeniz temsilcisinde öncelikli isimlerden birisi Sezer Özmen.

 

Rize temsilcisi, bonservisi Beşiktaş'ta bulunan ve son iki sezondur kiralık olarak forma giyen Sezer için, Beşiktaş teknik direktörü Samet Aybaba tarafından Avusturya kampına götürülmesi nedeniyle, siyah-beyazlı ekibin vereceği kararı beklemeye başladı. Bir başka Beşiktaşlı oyuncu Cumali Bişi ile ise 1 yıllık kiralık anlaşması imzalandığı geçtiğimiz günlerde açıklanmıştı.

 

Geçen sezon ligi 3. sırada bitiren kadroyu korumak isteyen Rize'de Sezer'in Beşktaş kadrosunda düşünülmemesi halinde yeniden takıma kazandırılması için teklif götürülmesi bekleniyor.

 

Öte yandan bonservisi elinde bulunan oyuncuları öncelikli olarak düşünen Karadeniz ekibinin, Mahmut Boz'u da listeye aldığı öğrenildi.

 

Çaykur Rizespor, daha önceden kadrosunu Kazak kaleci David Loriya, Bandırmaspor'dan defans Orhan Ovacıklı ve Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'an orta saha Kenan Aslanoğlu ile güçlendirmişti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor