Rizeli kanocular Sürmene'de

Rizeli kanocular, Muğla'nın Köyceyiz ilçesinde yapılacak Durgun Su Milli Takım seçmelerine hazırlanıyor. Antrenörler Adnan İlhan ve Mustafa Tatoğlu yönetiminde 14 sporcu, Trabzon'un Sürmene ilçesi Yeniay beldesinde denizde çalışma yaparak 3-4 Mart tarihle

Rizeli kanocular Sürmene'de

Rizeli kanocular, Muğla'nın Köyceyiz ilçesinde yapılacak Durgun Su Milli Takım seçmelerine hazırlanıyor.

Antrenörler Adnan İlhan ve Mustafa Tatoğlu yönetiminde 14 sporcu, Trabzon'un Sürmene ilçesi Yeniay beldesinde denizde çalışma yaparak 3-4 Mart tarihlerinde Köyceyiz'de yapılacak Durgun Su Milli Takım seçme yarışlarıyla ilgili çalışmalarını sürdürüyor.

Rize'deki liman mendireklerinin kısa olması nedeniyle şartların daha elverişli olduğu Yeniay'da çalışan durgun su kano ve akarsu slalom sporcuları, günde 3 saat bin 300 metrelik alanda teknik, taktik, sürat ve dayanıklılık çalışması yapıyor.

Antrenör İlhan, çalışma alanının büyük olmasının sporcular arasındaki rekabeti daha da arttırarak ileri ki tarihlerde yapılacak olan şampiyonalara hazırlanmalarına büyük katkı sağladığını söyledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler