Rizeli judoculardan büyük başarı

Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürlüğü'nün 2014-2015 yılı okul sporları faaliyet programı çerçevesinde Denizli ilinde 16-18 Nisan 2015 tarihlerinde gerçekleştirilen Küçükler Judo Türkiye Şampiyonası'nda Rize’li judocular 3 altın, 2 bronz madalya k

Rizeli judoculardan büyük başarı
Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürlüğü'nün 2014-2015 yılı okul sporları faaliyet programı çerçevesinde Denizli ilinde 16-18 Nisan 2015 tarihlerinde gerçekleştirilen Küçükler Judo Türkiye Şampiyonası'nda Rize’li judocular 3 altın, 2 bronz madalya kazanarak illerine geri döndüler. 

3 gün boyunca 62 ilden 624 sporcunun katıldığı Türkiye Şampiyonası'nda 30 kiloda Azmi Kocabey birinci, 34 kiloda Muhammet Topçu birinci, 38 kiloda Yunus Emre Taviloğlu birinci, +60 kiloda Ertürk Mengen üçüncü, +57 kiloda Rümeysa Koto üçüncü, 48 Sude Köse beşinci, 55 kiloda Umut Utku Turanlı yedinci oldu.

Rize Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Çelik yaptığı açıklamada, “İlimizde sporla ilgilenen gençlerimizin sayısı her geçen gün artarak devam ediyor. Her branşta olduğu gibi judo sporunun da gelişimi için elimizden gelen her şeyi yapmaktayız. Sporcularımızın elde ettikleri bu başarı diğer gençlerimize de örnek ve teşviktir. İlimizi başarılı bir şekilde temsil eden sporcularımızı ve antrenörlerimizi tebrik ediyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler