Rize'den Beşiktaş'a jest!

Türkiye Kupası’nda yarın Çaykur Rizespor’a konuk olacak Siyah-Beyazlılar’ın, pazar günü yine aynı takımla deplasmanda oynayacağı lig maçı için bu kentte kalmayı kararlaştırmasının ardından ev sahibi ekipten büyük jest geldi. Rizespor’un teknik patronu Hik

Rize'den Beşiktaş'a jest!
Türkiye Kupası’nda yarın Çaykur Rizespor’a konuk olacak Siyah-Beyazlılar’ın, pazar günü yine aynı takımla deplasmanda oynayacağı lig maçı için bu kentte kalmayı kararlaştırmasının ardından ev sahibi ekipten büyük jest geldi. Rizespor’un teknik patronu Hikmet Karaman’ın, kupanın ardından çalışmalarını bu şehirde sürdürüp ekstra seyahat yorgunluğu yaşamadan hafta sonundaki mücadeleye hazırlanmayı planlayan takıma, kulübün tesislerini kullanma önerisini sunduğu öğrenildi. Bu gelişmenin ardından Rize cephesine teşekkür eden Beşiktaş Yönetimi’nin, teklifi memnuniyetle kabul ettiği bildirildi.
 
İki idman yapılacak
 
Rizespor’dan gelen beklenmedik teklif sonrası takım çalışması için ekstra bir yer bulma zorunluluğu ortadan kalkan Beşiktaş kafilesinin, ev sahibi ekibin tesislerinde iki idman yapacağı açıklandı. Önceki gün başladığı kupa hazırlıklarına dün de devam eden Siyah-Beyazlılar’ın, bugün yapacağı çalışmanın ardından yarın özel uçakla Trabzon’a gidip kara yoluyla Rize’ye geçeceği ve kampa gireceği duyuruldu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor