Rize'de Uche sevinci

Çaykur Rizespor’un geçtiğimiz yıl Nijerya’dan transfer ettiği Uche Kalu bu sezon oynadığı 11 maçta 9 gol atmayı başarmıştı. İkinci yarı sakatlanan Uche Kalu bir süre yeşil sahalardan uzak kalırken, Çaykur Rizespor Kulübü tarafından sözleşmesi tek taraflı

Rize'de Uche sevinci


Çaykur Rizespor’un geçtiğimiz yıl Nijerya’dan transfer ettiği Uche Kalu bu sezon oynadığı 11 maçta 9 gol atmayı başarmıştı. İkinci yarı sakatlanan Uche Kalu bir süre yeşil sahalardan uzak kalırken, Çaykur Rizespor Kulübü tarafından sözleşmesi tek taraflı olarak askıya alınmıştı. 2013 yılı Mayıs ayına kadar sözleşmesi bulunan siyahi futbolcu bugün Rize’ye gelerek Mustafa Denizli nezaretindeki idmana katıldı.
Öte yandan hafta sonu evinde ağırlayacağı Manisaspor maçının hazırlıklarını Teknik Direktör Mustafa Denizli nezaretinde yoğun yağmur altında sürdüren Çaykur Rizespor, düz koşu ve kondisyon çalışması ile başlan idmanı taktik ve teknik çalışma ile devam ettirdi. İdmanın ilk yarım saati basına açık tutuldu.
İdman öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Çaykur Rizesporlu futbolcu Murat Sözgelmez , Mustafa Denizli ile çalışmanın kendileri için büyük bir avantaj olduğunu belirterek “Bu saatten sonra kimin oynayıp kimin oynamadığının hiç bir önemi yok. Takımdaki 24 arkadaşımızın hepsi oynayabilecek kapasitedeler. Manisaspor maçını da kazanırsak istediğimiz hedeflere ulaşacağımıza inanıyoruz. Artık sadece Manisaspor maçını düşünüyoruz. O maçı kazandığımızda yolumuzun daha açık olacağını biliyoruz. Tesislerde takım içinde, dışarıda çok büyük farklılıklar yaşanıyor. Bu Mustafa Denizli'nin büyüklüğünden kaynaklanıyor. Mustafa Denizli'nin tecrübesinden kaynaklanıyor. Camia için bizim için her şey çok daha iyi oldu. İnşallah lig sonuna kadar böyle devam eder'' şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor