Rize’de tüm hesaplar zafer için

Teknik Direktör Karaman; “Hep ileriye bakacağız ve kendimizi geliştirmeye çalışacağız. Doğru bulduğumuz yoldan gideceğiz ve evimizde yaşadığımız kaybı telafi edeceğiz. Taraftarımız bizden bunları bekliyor” dediÇaykur Rizespor’da tüm planlar Eskişehirspor

Rize’de tüm hesaplar zafer için
Teknik Direktör Karaman; “Hep ileriye bakacağız ve kendimizi geliştirmeye çalışacağız. Doğru bulduğumuz yoldan gideceğiz ve evimizde yaşadığımız kaybı telafi edeceğiz. Taraftarımız bizden bunları bekliyor” dedi
Çaykur Rizespor’da tüm planlar Eskişehirspor ile Pazar günü oynanacak olan maç için yapılıyor. Süper Lig'in 2. yarısında oynadığı 5 maçtan 4 puan alan Yeşil-Mavililerde teknik direktör Hikmet Karaman futbolcularına önce ilk hedefi gösterdi ardından yeni yol haritasını belirledi. Pazar günü evinde Eskişehirspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına yoğun bir tempoda devam eden Ç. Rizespor'un teknik patronu Rıza Çalımbay, futbolcularıyla hem toplu hem de birebir toplantılar yaparak onları maça en iyi şekilde hazırlamak için büyük gayret sarf ediyor. Takımını zorlu karşılaşmaya hazırlayan Hikmet Karaman, galibiyetten başka düşüncelerinin olmadığını kaydetti.
 
Karaman; “Rakibimizin gücünü ve durumunu biliyoruz. Son 2 maçını kazandı. Bizim ikinci yarıda oynadığımız 5 maçtan aldığımız sonuçlar ortada. Galip gelmek için elimizden geleni fazlasıyla yapacağız" dedi. Futbolcularına uyarılarda bulunup daima ileriye bakmalarını isteyen Karaman, "Sahamızda beklenmedik puanlar kaybettik. Bu geride kaldı. Biz Rizespor'uz ve güçlüyüz. Hiç bir bahanenin arkasına sığınmayız. Bunu yaparsak kaybederiz. Eksiklerimizi giderip yaptıklarımızı daha iyi hale getirmeliyiz. Hep ileriye bakacağız ve kendimizi geliştirmeye çalışacağız. Doğru bulduğumuz yoldan gideceğiz ve evimizde yaşadığımız kaybı telafi edeceğiz. Muhteşem taraftarımız bizden bunları bekliyor" diye konuştu. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor